اینجیر دیزاین

طراحی داخلی تراس

تراس یکی از فضاهای نیمه‌باز خانه است که اگر درست و اصولی به طراحی داخلی آن توجه شود، می‌تواند محیطی دنج و آرام را برای ساکنین خانه فراهم کند. تراس یک فضای بدون سقف است که متصل به بنای ساختمان است. طراحی داخلی تراس همواره یکی از دغدغه‌های معماران بوده است. تراس واژه غیرفارسی است که معادل آن در فارسی با واژه بهارخواب مرتبط است. نمونه‌ی بهارخواب‌های بی‌نظیر را می‌توانیم در شاهکارهای معماری ایرانی ببینیم. وقتی به معماری و طراحی داخلی تراس بدون سقف در خانه‌های تاریخی بنگریم، در می‌یابیم که تراس همان ایوان کامل ‌شده است که در معماری ایرانی یافت می‌شود. این معماری را می‌توان در سراسر سرزمین پهناورمان یافت. در این مقاله قصد داریم شما را با اصول طراحی داخلی تراس، ایده‌های جذاب برای طراحی و دکوراسیون داخلی تراس آشنا کنیم.

انواع تراس و طراحی داخلی آن‌ها

 تراس که از فضاهای نیمه‌باز ساختمان‌های مسکونی و اداری محسوب می‌شود، دارای نکات و اصولی برنامه‌ریزی‌شده برای طراحی داخلی است. برای طراحی داخلی تراس باید به هدف استفاده از آن دقت کنید. نوع استفاده از تراس در طراحی داخلی آن بسیار مؤثر است. در طراحی داخلی تراس باید سلیقه‌ی مصرف‌کننده و استفاده از متریال‌های پایه، مدنظر قرار بگیرند.

1. تراس سنتی

 در طراحی داخلی این نوع تراس بیشتر از چوب استفاده می‌شود. باتوجه‌به این موضوع که اکثر مردم به سبک سنتی و لوازم چوبی علاقه دارند، می‌توان گفت تراس سنتی ازاین‌جهت از امتیاز خوبی برخوردار است. در طراحی دکوراسیون داخلی این نوع تراس نیز از وسایل سنتی استفاده می‌شود تا ظاهر سنتی تراس پایدار بماند. طراحی داخلی تراس سنتی ساده و صمیمی است و آرامشی وصف‌ناپذیر دارد.

2. تراس باغچه‌ای

 از این تراس بیشتر در ویلاها استفاده می‌شود که یکی از محبوب‌ترین نوع تراس است. برای طراحی داخلی این تراس از نرده و جدول باغچه استفاده می‌شود. جدول باغچه را برای قراردادن گل‌وگیاه در رنگ‌های متنوع کار می‌گذارند.

3. تراس بوهمانی

 در این نوع تراس از سبک بوهمانی برای طراحی داخلی استفاده می‌شود. چوب، یکی از عناصر پرکاربرد در این سبک است. تراس بوهمانی فضایی آرام دارد و امروزه این‌گونه تراس در میان معماران رواج پیدا کرده است.

4. تراس روستایی

 در تراس روستایی، چوب و حصیر را به‌وفور به کار می‌برند. شادابی و سرزندگی زندگی روستایی را می‌توان در این تراس مشاهده کرد.

5. تراس‌های آپارتمانی

 طراحی داخلی تراس آپارتمانی به‌صورت چندطبقه است که می‌توان آن را باتوجه ‌به ابعادش دیزاین نمود.

طراحی تراس

اصول مهم در طراحی داخلی تراس

 در طراحی داخلی تراس باید به چند نکته توجه خاص داشت تا بتوان تراسی بی‌عیب‌ونقص داشت. شاید در نگاه اول این کار ساده بیاید، اما اصول طراحی داخلی تراس اگر درست رعایت نشوند، نتیجه‌ای عکس می‌دهند. پس باید در طراحی خود به نکات زیر توجه خاصی داشته باشید.

1. طراحی دیوارهای تراس

 دیوار تراس، مهم‌ترین قسمت تراس است. تراس‌ها دارای یک یا دو دیوار در طرفین هستند که می‌توان در آن‌ها از در‌های شیشه‌ای تاشو و فلزی استفاده کرد. تزیین دیوارها با گیاهان رونده یا داشتن شلف روی دیوار برای قراردادن گلدان یا کتاب، از دیگر ایده‌های پیشنهادی در این اصل هستند

2. استفاده از کفپوش مناسب

 باتوجه ‌به این نکته که تراس بدون سقف است، در طراحی داخلی تراس باید در انتخاب کف‌پوش حساسیت بیش‌تری نسبت به فضایی مثل بالکن، به خرج بدهید؛ البته کف‌پوش مورداستفاده در بالکن هم از اهمیت خاصی برخوردار است که در مقاله‌ی طراحی داخلی بالکن، به آن اشاره کرده‌ایم.

 کف‌پوش تراس می‌تواند از جنس چوب، پلاستیک، موکت و چمن مصنوعی باشند. چمن مصنوعی می‌تواند در قسمتی از تراس کار شود یا اینکه کل تراس را بپوشاند.

3. نوع نورپردازی در تراس

 نورپردازی از مسائل مهم در طراحی داخلی تراس است که عموماً به آن اهمیت زیادی داده نمی‌شود. بهتر است روشنایی تراس را با چند شاخه چراغ ال‌ای‌دی تامین کنید. استفاده از شمع نیز از دیگر ایده‌های جذاب نورپردازی در تراس است که دارای حس عاشقانه و شاعرانه است.

4. استفاده از تجهیزات مناسب در طراحی داخلی تراس

 باتوجه‌به نوع تراسی که طراحی شده است، لوازم مورداستفاده در دکور تراس باید انتخاب شوند تا با سبک تراس نیز هم‌خوانی داشته باشند.

 برای طراحی داخلی و دکور تراس، باید یک نقشه‌ی هوشمندانه و حرفه‌ای داشته باشید. ایجاد هماهنگی بین طراحی مبلمان داخلی منزل با تراس و ایجاد تعادل چشم‌نواز را نوع مبلمان مشخص می‌کند. اگر شما هم قصد دارید یک فضای فوق‌العاده عالی در تراس خود داشته باشید با ما همراه باشید تا این نکات را برای شما بگوییم.

5. اهمیت در، دیوار و متراژ تراس

 مهم‌ترین موضوع دررابطه‌با تراس متراژ آن است. متراژ هرچه کم‌تر باشد نحوه‌ی استفاده از تراس تغییر می‌کند که در قسمت‌های بعدی از طراحی داخلی تراس کوچک نیز صحبت می‌کنیم.

 در خانه‌های معمولی ایرانی به دلیل متراژ کم تراس، این فضاها تنها به انباری‌ها یا گلخانه‌های کوچکی برای خانواده تبدیل شده‌اند، اما اگر متراژ بالکن زیاد باشد می‌توان از باربیکیو در گوشه‌ی تراس، یک ست مبلمان راحتی ۲ الی ۴ نفره به همراه میز پذیرایی نیز بهره برد. نوع در ورود و خروج و ابعاد آن نیز می‌تواند در جداسازی فضای تراس یا اتصال نحوه‌ی چیدمان مبلمان با طراحی داخلی خانه نقش مؤثری داشته باشد.

6. مبلمان تراس و آب‌وهو

 موقعیت اقلیمی و نوع آب‌وهوای یک منطقه یکی از مهم‌ترین فاکتورها در طراحی داخلی تراس است. مثلاً اگر بارش برف، باران و تگرگ یا حتی نور خورشید به مبلمان آسیب بزند، شما نیاز دارید که مبلمان خود را پس از مدتی رنگ‌کاری، رویه‌کوبی یا به‌طورکلی تعمیر کنید.

برای حل این مشکل دو راه دارید! اول اینکه می‌توانید مبلمان تراس را در هماهنگی کامل با مبلمان فضای داخلی خانه انتخاب کنید و در مواقع لزوم، آن‌ها را به داخل منزل آورده و از آن‌ها استفاده کنید. دومین راه‌حل، استفاده از نوع خاصی از مبلمان است که با شرایط مکانی و آب‌وهوای آن منطقه سازگار است. دقت در نوع متریال‌های به‌کاررفته در بدنه (چوب، آهن و آلومینیوم) و روکش مبلمان (پارچه‌ای، پشمی و چرمی)، از جابه‌جایی مبلمان جلوگیری می‌کند. استفاده از کاور مناسب برای پوشاندن مبلمان نیز به حفاظت از ست مبلمان تراس کمک می‌کند.

7. رفع آسیب مبلمان تراس

 اینکه همه چیز در طراحی داخلی تراس اصولی باشد و مبلمان به‌کاررفته تمیز و شیک باشند اهمیت زیادی دارد؛ پس شما باید مبلمانی را که مدتی بعد از مصرف نیازمند تعمیر یا شستشو است، تمیز و ایرادات آن را رفع کنید.

 اگر مبلمان در معرض نور مستقیم خورشید، بادوباران و برف قرار بگیرد، مسلماً دچار پارگی و شکستگی بدنه و کثیفی روکش می‌شود. برای رفع نواقص ایجاد شده می‌توانید از شستشوی رویه‌ی مبل در خانه استفاده کنید یا این کار را به مراکز خدمات تمیزکردن و شستشوی انواع مبل پارچه‌ای یا مخمل بسپارید.

 اگر پایه، تکیه‌گاه یا هر قسمت دیگری از مبل دچار شکستگی شده بود، آن را به مراکز تعمیر مبل ببرید تا آسیب رفع شود. لازم به ذکر است که می‌توانید رنگ و جنس پارچه مبلمان تراس را برای هماهنگی با مبلمان فضای داخلی خانه تغییر دهید؛ این کار از جهت زیبایی‌شناسی و اهمیت‌دادن به طراحی داخلی تراس بسیار مهم است.

انواع مبلمان تراس

 مبلمان فضای بازی مثل تراس نیاز به مقاومت و راحتی بیش‌تری در حین جابه‌جایی دارند و ازاین‌حیث دارای تفاوت‌های اساسی با مبلمان فضای داخلی منزل هستند. انواع مبلمان تراس به شرح موارد زیر هستند.

- مبلمان آهنی

 این نوع مبلمان دارای بدنه‌ی آهن فرفورژه است که در برابر آسیب‌های محیطی و فرسایش در اثر رطوبت مقاوم و مستحکم است. ممکن است جابه‌جایی این مبلمان کمی سخت باشد، اما هنگام باران می‌توانید رویه‌ی مبل را برداشته و در مواقع نیاز آن را روی بدنه قرار دهید.

- مبلمان آلومینیومی

 مبلمان آلومینیومی در برابر زنگ‌زدگی بسیار مقاوم است و ازاین‌جهت برای مناطق مرطوب و بارانی بسیار مناسب قلمداد می‌شود. این مبلمان دارای طرحی متفاوت است و وزنی سبک دارد؛ همین امر سبب شده است برای طراحی داخلی تراس محبوبیت زیادی پیدا کند. دو کوسن به‌عنوان نشیمنگاه و پشتی تکیه‌گاه در صندلی‌های مبلمان آلومینیومی استفاده می‌شوند.

- مبلمان پلاستیکی

 مهم‌ترین ویژگی‌های مبلمان پلاستیکی، ارزان‌بودن آن و سبکی در زمان جابه‌جایی است. این دو ویژگی سبب شده است که این مبلمان خریداران زیادی پیدا کنند. به‌علاوه، مبلمان پلاستیکی با آب و مواد شوینده‌ی معمولی به‌راحتی قابل شستشو هستند.

- مبلمان چوبی

 مبلمان چوبی در طراحی داخلی تراس مدرن که سعی کرده است کمی سنت‌گرایی را نیز در طراحی خود بیاورد، بسیار پرکاربرد است. به دلیل استفاده از چوب در ساخت این‌گونه مبلمان، قرارگرفتن آن در معرض بارش باران و نور مستقیم خورشید سبب نابودی آن می‌شود. باید توجه داشته باشید که این مبلمان را در فضای تراس و به‌دوراز وجود حشرات قرار دهید.

- مبلمان حصیری

 تراس‌هایی که در مناطق گرمسیری وجود دارند را نباید از یاد ببریم! استفاده از مبلمان ساخته شده از حصیر باکیفیت و بدنه‌ی مستحکم، انتخاب مناسبی برای تراس مناطق گرمسیری خواهد بود که با عبور هوا از میان روزنه‌های خود، امکان آرامش را برای استفاده‌ی کاربر ایجاد خواهد کرد.

نکات مهم در خرید مبلمان تراس

  1. اندازه‌ی مبلمان باید متناسب با اندازه‌ی فضای تراس باشد.
  2. ارتفاع نشیمن‌گاه استاندارد باشد.
  3. چیدمان مبلمان طوری نباشد که مزاحم رفت‌وآمد شود.
  4. نکات مهم در بخش تکیه‌گاه و زاویه بر طبق استانداردهای تعیین‌شده ساخته شده باشد.
  5. رنگ و مدل مبلمان با طرح تراس و ست مبلمان فضای داخلی منزل هماهنگ باشد.
  6. توجه به منطقه آب‌وهوایی محل زندگی بسیار اهمیت دارد.
  7. به میزان مقاومت مدل مبل انتخابی در برابر عوامل طبیعی و جوی توجه شود.
  8. دقت لازم نسبت به میزان جذب آلودگی و کثیفی توسط پارچه و روکش مبل انجام گیرد.
طراحی تراس

ترموود تراس

 اگر به دنبال یک متریال تجملی و پرطرف‌دار هستید، به سراغ چوب ترموود بروید که فضایی گرم و صمیمی به تراس خود ببخشید. ترموود، یکی از پرکاربردترین و زیباترین متریال‌ها برای طراحی داخلی تراس محسوب می‌شود. چوب ترموود هم برای سقف، هم دیوار و هم برای کف تراس استفاده می‌شود. برای اینکه طراحی داخلی تراس شما بیش‌تر به چشم بیاید، فقط یکی از این سطوح را با چوب ترموود بپوشانید؛ مثلاً فقط سقف را ترموود کنید یا فقط یک دیوار را برای این کار اختصاص دهید.

 چوب ترموود دارای کیفیت بالایی است و در هنگام مواجهه با رطوبت و تابش خورشید، رنگ خود را از دست نداده و دچار افت کیفیت نمی‌شود. بنابراین، هیچ‌گونه نگرانی درباره‌ی استفاده از این مصالح در طراحی داخلی تراس نیست و می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.

باران‌گیر تراس

 باران‌گیر تراس برای محافظت از تراس در مقابل باران استفاده می‌شود. ازآنجایی‌که تراس دارای سقف نیست، باران‌گیر نقش بسیار مؤثری در جلوگیری از ورود آب باران به داخل تراس دارد و یک عنصر ضروری به حساب می‌آید. باران‌گیر تراس دارای طرح‌ها و رنگ‌های متعددی است که می‌توانید مطابق سلیقه‌ی خود، آن‌ها را انتخاب کنید. این سازه کاملاً سبک است و وزن زیادی ندارد؛ به همین دلیل می‌توان آن را با خیال راحت نصب و استفاده کرد.

سقف تراس

برای جلوگیری از ورود آب باران به داخل تراس، باید آن را با بهترین نوع سقف مسقف کنید؛ این سقف باید با بهترین متریال ساخته شده باشد و اگر از متریال آماده استفاده می‌کنید، باید مقاومت و استحکام بالایی داشته باشد تا بتواند از تراس و لوازم موجود در آن محافظت کند.

سرامیک کف تراس

سرامیک کف تراس نقش اساسی در تمیزی و کیفیت طراحی داخلی تراس دارد. متریال سرامیک باید به‌گونه‌ای باشد که به‌راحتی قابل شستشو باشد. هزینه‌ی خرید و نصب سرامیک کف تراس بسیار پایین است. به‌علاوه زمان نصب آن کم است و در سریع‌ترین زمان ممکن می‌توانید سرامیک مورد علاقه‌ی خود را مطابق رنگ و سبک طراحی داخلی تراس خانه‌تان انتخاب و نصب کنید.

تراس از جمله مکان‌هایی است که در معرض نور خورشید قرار دارد و سرامیک آن باید جنسی داشته باشد که در مقابل نور خورشید تغییر رنگ ندهد و آسیب نبیند. اکثر سرامیک‌ها در برابر نور خورشید دوام بالاتری دارد و کیفیت و ظاهرش تغییر نمی‌کند.

نرده‌ی تراس

 هر فضای نیمه‌بازی احتیاج به نرده محافظ برای جلوگیری از پایین افتادن افراد و وسایل و تأمین امنیت بیش‌تر آن فضا دارد؛ تراس هم از این قاعده مستثنی نیست.

 نرده، تراس را از حالت یکنواختی و کسل‌کنندگی خارج می‌کند؛ چراکه امروزه نرده‌های زیبا و مدرنی وجود دارند که هم فضای تراس را زیبا می‌کنند و هم نمای ساختمان را جلوه‌ای خاص می‌بخشند. بنابراین، اگر فکر می‌کنید نرده‌ی تراس شما قدیمی شده است، آن را با طرح‌های مدرن زیبا و جدید کنید.

انواع نرده‌ی تراس

 نرده‌ی تراس در انواع طرح‌های گوناگون ساخته و عرضه می‌شود. ما بهترین نمونه‌های نرده‌های تراس را در متن زیر برای شما آماده کرده‌ایم تا با دیدی باز، اقدام به تغییر آن کنید.

نرده‌ی تراس مدرن

 نرده‌ی تراس مدرن بسیار جذاب و دیدنی است. این نوع نرده‌ها مناسب خانه‌هایی هستند که به سبک مدرن ساخته شده‌اند و نمای آن‌ها هم مدرن است. پس اگر خانه‌ی شما به سبک مدرن طراحی شده است، در طراحی داخلی تراس آن بهتر است از نرده‌ی مدرن استفاده کنید تا زیبایی نمای مدرن را هم دوچندان کنید. نرده‌ی تراس مدرن توسط متریال‌های متنوعی ساخته می‌شود که ازجمله‌ی آن‌ها می‌توان به نرده‌ی چوبی، فلزی و غیره اشاره کرد.

نرده‌ی چوبی تراس

 نرده‌ی چوبی تراس می‌تواند یک انتخاب ایدئال و هوشمندانه باشد، به‌شرط آنکه به نمای ساختمان بیاید. نمای مدرن دارای متریال چوب است و این نوع نرده به این نما می‌آید. نمای چوبی هم تجملی و زیباست و هم دارای دوام بالایی است. بنابراین، اگر قصد استفاده از نرده‌ی چوبی را دارید، شک نکنید.

 چوب در هر مکانی ایجاد حس صمیمیت و گرمی می‌کند و در تراس هم هرکسی دوست دارد از این متریال محبوب استفاده کند و لذت ببرد.

نرده‌ی سنگی

 سنگ یک متریال باکیفیت و بادوام است و در هر مکانی که استفاده شود، به ارزش و بهای آن‌جا می‌افزاید. نرده‌ی سنگی دارای کیفیت و زیبایی بی‌نظیری است که در طراحی داخلی تراس بسیار کاربردی هم عمل می‌کند. نرده‌ی سنگی اگر به‌درستی طراحی و ساخته شود، تا سال‌ها بدون آسیب برایتان باقی می‌ماند و ارزش هزینه‌کردن را دارد.

تراس شیشه‌ای

 تراس شیشه‌ای یکی از تراس‌های تجملی است که طرف‌داران زیادی دارد. شیشه در طراحی داخلی تراس بسیار کاربردی است و شما را از دود و دم و سروصدا نجات می‌دهد. شیشه یک متریال تجملی و شیک در طراحی داخلی فضاها محسوب می‌شود.

تراس گاردن

 تراس گاردن یا همان تراس سبز، یک فضای جنگلی است که در طراحی داخلی تراس ایجاد می‌شود و تاچشم کار می‌کند، گل‌وگیاهان سبز دیده می‌شود. تراس گاردن شباهت زیادی به روف‌گاردن دارد و هردو زیبا و دیدنی هستند.

طراحی داخلی تراس کوچک

بسیاری از تراس‌های امروزه از متراژ کمی برخوردار هستند و مدیریت چیدمان و طراحی داخلی آنها اهمیت زیادی دارد؛ همین امر سبب شد که نکاتی را برای طراحی داخلی تراس کوچک آماده کنیم و به شما کمک کنیم تا طراحی این فضا را طوری انجام دهید تا یک محیط دلباز و آزاد داشته باشید.

طراحی تراس

طراحی داخلی تراس کار سخت و هزینه‌بری نیست و می‌توانید با تغییرات اندکی به زیبا شدن و البته، بزرگ‌تر شدن آن کمک کنید. ابتدا متراژ تراس خود را در نظر بگیرید و متناسب با آن مبلمان موردنیاز را خریداری کنید. سعی کنید به دنبال مبلمانی باشید که جای زیادی نمی‌گیرند یا به‌اصطلاح از مبلمان کم جا استفاده کنید.

 

اگر طراحی داخلی زیبا و خلاقانه‌ای برای تراس کوچک داشته باشید علاوه بر کاربردی‌کردن تراس، موجب زیبایی نمای ساختمان نیز می‌شوید.

از متریال‌های استفاده کنید که با کیفیت باشند و در گذر زمان فرسوده و کهنه نشوند. برای طراحی داخلی تراس کوچک، از متریال‌هایی با رنگ‌های روشن و ملایم استفاده کنید تا فضا را بزرگ‌تر نشان دهند.

تراس‌های کوچک در خانه‌های آپارتمانی

ازآنجایی‌که آپارتمان‌ها معمولاً فضای آزاد زیادی ندارند، افراد برای تنفس هوای آزاد و دیدن محیط اطراف به تراس خانه روی می‌آورند؛ ازاین‌رو طراحی داخلی تراس کوچک در این مکان‌ها نیز اهمیت زیادی دارد. با یک طراحی داخلی اصولی می‌توانید فضای امن و جذاب پدید آورید و در این فضا به مطالعه، صرف غذا و استراحت بپردازید.

اگر دوست دارید می‌توانید فضای تراس را به حالت پوشیده تبدیل کنید؛ یعنی با استفاده از دیوارهای شیشه‌ای یک فضای خصوصی برای خود طراحی کنید تا بتوانید نهایت استفاده را از لوازم موجود در آن ببرید.

استفاده از استند گل، دیوار سبز، نورپردازی شیک و یک دست میز و صندلی کمجا و تاشو به کاربردی‌تر شدن فضای تراس کوچک کمک می‌کند.

طراحی تراس

چیدمان تراس کوچک

برای اینکه یک فضای کاربردی و دلباز داشته باشید، باید به چیدمان اصولی آن نیز توجه ویژه‌ای داشته باشید؛ چیدمان تراس نیز مانند چیدمان فضای داخلی منزل باید اصولی و مرتب باشد تا افراد از حضور در این مکان رضایت کامل داشته باشند.

برای چیدمان تراس در وهله‌ی اول، باید به این نکته توجه کنید که تراس در کجای منزل قرار دارد. اگر تراس شما در اتاق‌خواب است، باید باتوجه‌به دکوراسیون اتاق‌خواب آن را طراحی کنید. اگر این تراس در اتاق نشیمن قرار گرفته است، همان تم و سبکی که برای نشیمن در نظر گرفته‌اید را برای تراس نیز در نظر بگیرید.

اگر تمیزی بالکن برایتان اهمیت دارد و می‌خواهید مراقب لوازم موجود در آن باشید، باید اقداماتی انجام دهید. مثلاً از کاور برای این کار استفاده کنید؛ یک کاور خوب و باکیفیت می‌تواند از ورود گردوغبار اضافی جلوگیری کند.

چیدمان تراس نیاز به یک میز و صندلی، گلدان‌های طبیعی و باربیکیو دارد که می‌توانید باتوجه‌به میزان فضا و سلیقه‌ی خود، بهترین نوع آن‌ها را انتخاب و تهیه کنید و به چیدمان درست و اصولی تراس بپردازید تا یک محیط خاص و جذاب داشته باشید.

طراحی داخلی تراس شیک و مدرن

 هرچقدر که طراحی داخلی تراس شیک‌تر و جذاب‌تر باشد، برای همین باید بهترین المان‌ها را برای دیزاین آن در نظر بگیرید؛ البته باید این را بدانید که حتماً نیازی نیست که مبلمان تجملی و گران‌قیمت بخرید، بلکه با استفاده از چند ترفند ساده می‌توانید بهترین طرح‌ها را بزنید.

  1. نکته‌ی اولی که باید در طراحی داخلی تراس شیک در نظر بگیرید این است که تراس باید دارای تعداد زیادی گلدان باشد و سرسبزی خود را حفظ کند. برای این منظور یا باید از گلدان‌های زیبا یا از دیوار سبز استفاده کنید.
  2. نکته‌ی دیگر، ساخت یک باربیکیو شیک برای تراس است که با هزینه‌ی کمی می‌توانید بهترین باربیکیو را داشته باشید.
  3. دیزاین تراس باید مانند دیزاین خانه منظم و مرتب باشد. از خرید المان‌های غیرضروری برای طراحی داخلی تراس پرهیز کنید.

تفاوت بالکن با تراس در معماری

همان‌طور که متوجه شدید معماریِ بالکن با تراس متفاوت است. بنابراین علاوه‌بر تعریف و کاربرد، در طراحی نیز متفاوت است. بنابراین پیشنهاد می‌شود مقاله‌ی طراحی بالکن و ایده‌های جذاب برای طراحی بالکن‌های کوچک را مطالعه کنید.

نتیجه‌گیری

 طراحی داخلی تراس اگر به‌صورت اصولی و درست انجام شود، فضایی بسیار زیبا و دل‌نشین خواهید داشت که علاوه‌بر کاربردی‌بودن، به زیبایی نمای ساختمان هم کمک می‌کند. در طراحی داخلی تراس باید به المان‌های بسیاری از جمله مبلمان تراس، کف‌سازی، دیوارپوش، سایه بان و باران‌گیر و نورپردازی تراس، توجه ویژه‌ای کرد. در مورد طراحی داخلی تراس‌های کوچک هم باید گفت که این فضاها برای طراحی نیاز به رنگ‌های روشن، آینه‌کاری و نورپردازی مناسب دارند تا بزرگ‌تر نشان داده شوند.

در معماری بالکن و تراس می‌تواند امن‌ترین فضای آزادی باشد که حریم شخصی شما در آن رعایت می‌شود، چون در اختصاص شماست. بالکن و تراس به‌عنوان یک فضای نیمه‌بسته‌ی / باز خانه، با تغییرات جزئی پتانسیل تبدیل شدن به فضایی منحصربه‌فرد را دارد؛ با طراحی مناسب و یک میز کار می‌تواند تبدیل به دفتر کار شود و با یک طراحی مطلوب بهترین فضا برای دورهمی‌های دوستانه‌ی شما. حال این نکته برای طراحی بالکن‌ها و تراس‌های فضاهای اداری و تجاری هم قابل تعمیم است.

 به نظر شما کدام‌یک از فاکتورهای مؤثر در طراحی داخلی تراس نقش بیشتری در زیبایی این فضا دارند؟ اگر قرار باشد تراس خانه‌تان را خودتان طراحی کنید، از چه متریال‌هایی استفاده می‌کنید؟ و اگر شما قصد طراحی بالکن و تراس فضای اداری و سازمانتان را دارید، به ما بگویید به چه قصدی این فضا را می‌خواهید طراحی کنید؟

پروژه های طراحی داخلی مسکونی
دسته بندی پروژه ها
ویلا
مسکونی
ورزشی
اداری
تجاری
طراحی نما
ما را دنبال کنید :
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x