اینجیر دیزاین

اتاق نشیمن اغلب مرکز خانه بعد از آشپزخانه است، بنابراین طراحی داخلی اتاق نشیمن و تبدیل آن به فضایی مناسب برای همه‌ی کسانی که از آن استفاده می‌کنند، بسیار مهم است. اتاق نشیمن از فضاهایی‌ است که کاربرد آن بسیار به سلیقه‌ی افراد خانه بستگی دارد. برای مثال طراحی یک اتاق نشیمن می‌تواند به گونه‌ای باشد که از آن به‌عنوان فضایی آرام یاد شود. فضایی که با قرارگیری قفسه‌های کتاب در آن، محلی برای مطالعه و نوشیدن قهوه باشد. یا می‌تواند اتاقی باشد برای دور هم جمع شدن و گفت‌وگو و میزبانی از مهمانان. همچنین با قرار دادن تلویزیون و کنسول بازی می‌تواند محلی برای جمع شدن شبانه‌ی اعضای خانواده به همراه کودکان باشد. طراحی اتاق نشیمن می‌تواند برای یکی از کاربری‌های اشاره شده انجام شود یا چیزی بین همه‌ی آن‌ها باشد. این فضا کاملا قابلیت شخصی‌سازی شدن را دارد.

اصول طراحی داخلی اتاق نشیمن

اتاق نشیمن بیشتر از هر فضای دیگری در خانه، ترافیک پیاده‌روی دارد، هنگام طراحی داخلی اتاق نشیمن، باید سعی کنید این جریان ترافیک را درنظر بگیرید. چیدمان مبلمان شما می‌تواند نحوه‌ی ورود و خروج و حرکت افراد به فضا را تعیین کند. اگر نشستن و بلند شدن از روی مبل و راه رفتن بین صندلی‌ها سخت است و اگر زمانی که چند نفر در اتاق نشسته‌اند، فضا تنگ به‌نظر می‌رسد، با انتخاب اندازه‌ی مناسب مبلمان، متناسب با اندازه‌ی اتاق نشیمن خود از فضا به‌صورت بهینه استفاده کنید. استفاده‌ی مناسب از تمام فضای اتاق نشیمن به‌صورتی که فضا شلوغ به‌نظر نرسد بسیار مهم است؛ چه برای تماشای تلویزیون و استراحت بر روی مبل از اتاق نشیمن استفاده شود و چه از مهمانان پذیرایی شود.

 درنتیجه برای استفاده‌ی بهینه از این فضا، تمرکز طراحی شما باید روی عملکرد، سبک و کیفیت باشد. باید به خاطر داشته باشید که ترندهای طراحی می‌آیند و می‌روند، اما مهم است که در طراحی اتاق نشیمن، راحتی و زیبایی را در اولویت قرار دهید. وقتی صحبت از طراحی داخلی به میان می‌آید، قوانین اساسی درمورد چیدمان و طراحی می‌تواند به شما کمک کند تا فضایی متعادل، کاربردی و کامل ایجاد کنید. مواردی که باید در طراحی داخلی اتاق نشیمن به آن دقت کنید شامل: اندازه و فاصله‌ی مناسب مبلمان، مقدار مناسب دکور و لوازم جانبی، شکل و اندازه مناسب فرش و قرارگیری صحیح نورپردازی است که همه‌ی این‌ها ظاهر و احساس اتاق را تغییر می‌دهند.

برای طراحی داخلی اتاق نشیمن اصول کلی‌ای وجود دارند که بهتر است آن‌ها را رعایت کنید. در ادامه به تعدادی از این اصول طراحی داخلی اتاق نشیمن اشاره می‌کنیم:

مبلمان در طراحی داخلی اتاق نشیمن

پیشنهاد می‌شود مقاله‌های طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون خانه را در سایت اینجیر مطالعه کنید.

  1. هنگام برنامه‌ریزی برای چیدمان اجزای اتاق نشیمن بهتر است یک نقطه‌ی کانونی را در این اتاق درنظر بگیرید و مبلمان را در اطراف این نقطه‌ی کانونی قرار دهید. برای مثال این نقطه‌ی کانونی می‌تواند شومینه یا یک پنجره با منظره‌ی زیبا باشد. به این صورت که دو صندلی را در دو طرف شومینه قرار دهید یا مبلمان را طوری بچینید که رو به پنجره باشد.
  1. وقتی هر نقطه‌ای از اتاق نشیمن را از مبلمان پر کنید باعث شلوغ شدن این فضا می‌شوید. اگر مبلمان برای فضا خیلی بزرگ باشد یا تعداد زیادی مبلمان در اتاق وجود داشته باشد، اتاق نشیمن شما به هم ریخته به نظر می‌رسد. با حذف قطعات مبلمان و دکوری که به آن نیاز ندارید، فضای خود را مرتب‌تر کنید.
  1. در چیدمان مبلمان اتاق نشیمن بهتر است راهرویی به اندازه 70 تا 90 سانتی‌متر بین مبلمان بزرگ فضای خالی بگذارید تا عبور و مرور از بین مبل‌ها راحت‎تر باشد. البته اگر ابعاد اتاق نشیمن کوچک است می‌توانید این فاصله را در حدود 45 تا 60 سانتی‌متر درنظر بگیرید. درکل برای انتخاب مبلمان باید ابعاد فضا را در نظر بگیرید. درغیراین‌صورت با انتخاب مبلمانی بزرگ در فضایی کوچک باعث می‌شوید راه رفتن از بین مبلمان سخت شود و فضا بسیار کوچک‌تر از چیزی که هست نشان داده شود.
  1. در صورت امکان بهتر است مبلمان را حداقل 10 تا 15 سانتی‌متر از دیوار فاصله دهید. در فضاهای کوچک ممکن است این کار اشتباه به نظر برسد و شما بخواهید از کوچک‌ترین فضاها هم استفاده کنید، اما باید قبول کنید که همین فاصله‌ی کوچک بین مبلمان و دیوار، طراحی اتاق نشیمن را بهتر نشان می‌دهد و کمک می‌کند چیدمان فضا فشرده به نظر نرسد. فاصله گرفتن مبل‌ها از دیوار و نزدیک‌تر چیدن آن‌ها به هم باعث صمیمی‌تر شدن فضای اتاق نشیمن می‌شود.
  1. طول میز جلوی مبل باید حداقل نصف طول مبل باشد. این بهترین ابعادی است که می‌توان یک مبل و میز را با هم ست کرد و از نظر کاربردی بودن هم بسیار مناسب است.
  1. ارتفاع میز جلوی مبل نباید بیش‌تر از 10 سانتی‌متر بلندتر یا کوتاه‌تر از ارتفاع نشیمن مبل باشد. ارتفاع این میز باید طوری باشد که وقتی روی مبل نشسته‌اید و می‌خواهید چیزی میل کنید، مجبور نباشید خم شوید. همچنین لزومی ندارد میز جلوی مبل به اندازه‌ی یک میز غذاخوری یا یک کانتر بلند باشد.
  1. فاصله‌ی بین مبل و میز نباید آنقدر زیاد باشد که برای استفاده از میز نیاز باشد از جای‌تان بلند شوید و همچنین نباید آن‌قدر کم باشد که برای نشستن روی مبل مجبور شوید پای‌تان را جمع کنید. فاصله ایده‌آل بین مبل و میز جلوی‌آن حدود 40 الی 45 سانتی‌متر است که هم فضای مناسب راه رفتن را دارد و هم برای نشستن و استفاده از مبل کاملا اندازه‌ی استانداردی است.
  1. اگر طراحی داخلی اتاق نشیمن شما به‌گونه‌ای است که می‌خواهید در آن از مبل‌ها و صندلی‌های متنوع استفاده کنید، باید توجه کنید که ارتفاع نشیمن تمام آن‌ها یک ارتفاع باشد. درغیر این صورت مهمانان شما وقتی در کنار هم می‌نشینند، در ارتفاع‌های بالا و پایین قرار می‌گیرند و این احساس ناخوشایندی به آن‌ها می‌دهد.
  1. ابعاد میزهای کناری باید با مبل‌ها متناسب باشند و عمق میز نباید بیشتر از عمق مبل باشد. درواقع بیرون‌زدگی زیاد میزهای کناری فضا را نامرتب نشان می‌دهد و البته لزومی هم ندارد فضا را با یک میز بزرگ اشغال کنید. همچنین میزهای کناری را باید به اندازه‌ای به مبل نزدیک کنید که به راحتی و بدون خم شدن بتوانید نوشیدنی خود را از روی آن بردارید. کاربرد میزهای کناری هم برای این است که لیوان، کتاب و هر چیزی که در دست دارید را بتوانید روی آن بگذارید. پس باید در کنار مبل‌ها و صندلی‌هایی قرار بگیرد که از آن بیشتر استفاده می‌کنید.
  1. اگر در طراحی دکوراسیون اتاق نشیمن قصد دارید از کنسول‌های پشت مبل استفاده کنید باید حواستان باشد که ارتفاع کنسول هم اندازه یا چند سانتی‌متر کوتاه‌تر از پشتی مبلتان باشد. همچنین طول کنسول هم نباید بیشتر از مبل باشد. این کنسول‌ها برای قرار دادن قاب عکس، مجسمه و گلدان‌های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  1. برای طراحی درست اتاق نشیمن، انتخاب درست فرش هم بسیار مهم است. فرش‌ها درواقع باید محدوده‌ها را تعیین کنند. مثلا با قرار دادن یک فرش در وسط مبلمان و یک فرش در فضای کتابخانه، می‌توانید محدوده‌های این دو فضا را از یکدیگر تفکیک کنید. برای قرار دادن فرش در فضای مبلمان، ابعاد فرش باید به طوری باشد که در حالت ایده‌آل هر چهار پایه‌ی مبل‎ها روی آن قرار بگیرد و یا حداقل پایه‌های جلویی مبل‌ها و صندلی‌ها روی فرش باشد. اگر از فرش‌های خیلی کوچک در اتاق نشیمن استفاده کنید آن فرش وسط مبلمان شناور می‌شود و فضای نامرتبی را می‌سازد.

 البته برای طراحی داخلی اتاق‌های نشیمن خیلی کوچک، همیشه استثناهایی وجود دارد. شما می‌توانید ابعاد فرشتان را طوری انتخاب کنید که فقط چهار پایه‌ی میز جلو‌مبلی روی آن قرار بگیرد و فضای اتاق متعادل به نظر برسد. اما فراموش نکنید که این‌کار فقط برای فضاهای کوچک مناسب است.

  1. فاصله‌ی فرش از دیوار با توجه به ابعاد اتاق نشیمن، باید چیزی حدود 25 تا 60 سانتی‌متر باشد. هدف از این کار ایجاد یک فضای خالی در اطراف اتاق نشیمن است تا از خفگی فضا جلوگیری کنیم. این کار باعث می‌شود مبلمانی که باید نزدیک دیوار باشند، مثل کنسول‌ها، دیگر روی فرش قرار نگیریند و فضای اختصاصی خودشان را در اطراف اتاق داشته باشند.

اگر قصد دارید در طراحی اتاق نشیمن خود، کتابخانه‌ای درنظر بگیرید، باید ابعاد مناسب کتابخانه را درنظر بگیرید. عمق بهیه‌ی یک قفسه‌ی کتاب 30 سانتی‌متر است و برای قرار دادن کتاب‌های بزرگ‌تر بهتر است عمق را 40 سانتی‌متر درنظر بگیرید.

طراحی دکوراسیون داخلی مسکونی

اهمیت رنگ در طراحی داخلی اتاق نشیمن

طراحی داخلی اتاق نشیمن یکی از مهم‌ترین بخش‌های طراحی داخلی خانه است. انتخاب رنگ مناسب در طراحی داخلی اتاق نشیمن می‌تواند تأثیر بسزایی در ایجاد فضایی زیبا، آرامش‌بخش و جذاب داشته باشد. در این ادامه به بررسی اهمیت رنگ در طراحی داخلی اتاق نشیمن و نحوه‌ی انتخاب رنگ مناسب برای این فضا می‌پردازیم.

  • رنگ‌های اتاق نشیمن

رنگ‌ها تأثیر زیادی در ایجاد فضایی مناسب در داخل خانه دارند. هر رنگی می‌تواند احساسات و انرژی‌های مختلفی را در فضا ایجاد کند. در اتاق نشیمن، انتخاب رنگ مناسب به‌عنوان پایه‌ی طراحی داخلی، می‌تواند به شکل قابل توجهی در ایجاد فضایی آرامش‌بخش و دلنشین کمک کند.

رنگ‌های طبیعی مانند آبی و سبز معمولاً به عنوان رنگ‌های آرامش‌بخش در طراحی داخلی اتاق نشیمن استفاده می‌شوند. در عین حال، رنگ‌های گرم مانند قرمز و نارنجی به عنوان رنگ‌های پرانرژی و جذاب در این فضا مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین، رنگ‌های خاکستری و سفید معمولاً به‌عنوان رنگ‌های پایه‌ی طراحی داخلی اتاق نشیمن استفاده می‌شوند. این رنگ‌ها به‌عنوان پس‌زمینه‌ی طرح و مبلمان، فضایی زیبا و ساده ایجاد می‌کنند.

  • انتخاب رنگ مناسب

در انتخاب رنگ مناسب برای طراحی داخلی اتاق نشیمن، باید به چند نکته توجه کرد. اولین نکته مربوط به انتخاب رنگ پایه است. رنگ پایه‌ی اتاق نشیمن باید با سایر رنگ‌هایی که در این فضا استفاده می‌شوند، هماهنگ باشد. برای مثال، اگر از رنگ سفید به‌عنوان رنگ پایه استفاده می‌کنید، می‌توانید با استفاده از رنگ‌های آبی یا خاکستری، فضایی زیبا و هماهنگ ایجاد کنید.

نکته‌ی دیگری که در انتخاب رنگ مناسب باید توجه کرد، استفاده از رنگ‌های تند و شاداب است. اتاق نشیمن معمولاً یک فضایی برای دورهمی و وقت‌گذرانی است. بنابراین، استفاده از رنگ‌های تیره و خاکستری به تنهایی ممکن است فضایی افسرده و کم‌رونق ایجاد کند. بنابراین، بهتر است در جزئیاتی از فضا از رنگ‌های شاداب و تند مانند قرمز، نارنجی و زرد استفاده کنید. همچنین، در انتخاب رنگ باید به نورپردازی فضا توجه کرد. انتخاب رنگ‌های تیره در فضاهایی با نور کم ممکن است فضایی تاریک و ناخوشایند ایجاد کند. به همین دلیل، بهتر است رنگ‌های روشن و شاداب برای اتاق نشیمن در فضاهای با نور کم انتخاب شوند.

  • پیشنهادی برای انتخاب رنگ مناسب اتاق نشیمن

در نهایت، در انتخاب رنگ مناسب برای طراحی داخلی اتاق نشیمن، بهتر است از ترکیب‌های رنگی استفاده کنید. ترکیبی از رنگ‌های متفاوت می‌تواند فضایی بسیار جذاب و زیبا ایجاد کند. به عنوان مثال، می‌توانید از ترکیبی از رنگ‌های آبی و سفید برای ایجاد فضایی زیبا و آرامش‌بخش استفاده کنید.

بنابراین متوجه شدیم که انتخاب رنگ مناسب در طراحی داخلی اتاق نشیمن می‌تواند به شکل قابل توجهی در ایجاد فضایی زیبا، آرامش‌بخش و جذاب کمک کند. در انتخاب رنگ مناسب برای اتاق نشیمن، باید به انتخاب رنگ پایه، استفاده از رنگ‌های شاداب و تند، نورپردازی فضا و ترکیب رنگ‌های مختلف توجه کرد. با رعایت این نکات، می‌توانید فضایی زیبا و دلنشین در اتاق نشیمن خود ایجاد کنید.

طراحی داخلی مسکونی
طراحی مدرن اتاق نشیمن

نورپردازی در طراحی داخلی اتاق نشیمن

در طراحی داخلی اتاق نشیمن باید به نورپردازی هم توجه ویژه‌ای داشته باشید. زیرا نور مناسب یکی از فاکتورهای طراحی یک فضای راحت و آرامش‌بخش است. در کل هیچ‌چیز بدتر از این نیست که بخواهید یک شب آرام روی مبل داشته باشید و هر بار که چشمتان به لامپ می‌خورد نوری خشن به چشمتان برخورد کند. برای نورپردازی اتاق نشیمن بهتر است از ترکیبی از نورهای سقفی، دیواری و زمینی استفاده کنید. حتی اگر یک چراغ سقفی اصلی دارید، سعی کنید مدل‌های مختلفی از وسایل روشنایی مانند لامپ‌های روی میزی، نورپردازی برجسته در قفسه‌های کتاب و حتی شمع‌ها را در نورپردازی اتاق نشیمن خود به کار ببرید. البته یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای افزودن نور طبیعی روز به اتاق نشیمن، چیدن مبلمان در اطراف پنجره‌هاست.

گفته می‌شود که ارتفاع ایده‌آل یک آباژور زمینی در حدود 172 سانتی‌متر است، اما همه چیز به ارتفاع نشیمن مبل یا صندلی بستگی دارد. هنگامی که یک آباژور را با صندلی خود ست می‌کنید، مطمئن شوید که ارتفاع آن، آن‌قدر بلند نباشد که یک لامپ به سمت شما خیره شود یا آن‌قدر کوتاه نباشد که وقتی می‌روید تا آن را روشن کنید، چراغ از پایین چشم شما را اذیت کند. در حالت ایده‌آل، هنگام نشستن، نور باید در اطراف سطح چشم باشد. درواقع باید یادتان باشد که شما می‌خواهید با نورپردازی، زمان استفاده از اتاق نشیمن را افزایش دهید نه این‌که با نور شدید در چشمانتان اذیت شوید. ارتفاع نشیمن مبل‌ها، ارتفاع میز جلو مبلی و ارتفاع چراغ را در نظر بگیرید تا بفهمید بهترین گزینه برای شما و خانه‌ی شما چیست.

برای نورپردازی دیواری باید به ارتفاعی که دیوارکوب‌ها را نصب می‌کنید بسیار دقت کنید. زیرا اگر دیوارکوب‌ها را بسیار پایین یا بالا نصب کنید، نوری محیطی‌ای که مدنظرتان است را نمی‌توانید ببینید. فاصله‌ی مناسب دیوارکوب‌ها از زمین باید حدود 150 تا 160 سانتی‌متر باشد تا نور یکدست و مناسبی در تمام نقاط داشته باشید.

تلویزیون در طراحی داخلی اتاق نشیمن

برای قرار دادن تلویزیون در طراحی داخلی اتاق نشیمن، ابتدا باید جای مناسب آن‌ را تعیین کنید. دقت داشته باشید که بهتر است تلویزیون نقطه‌ی کانونی اتاق نشیمن شما نباشد. اگر در اتاق نشیمن پنجره‌ای وجود دارد، برای جلوگیری از اذیت شدن چشم بهتر است تلویزیون را در مقابل دیواری قرار دهید که زاویه‌‌ی 90 درجه با پنجره داشته باشد. اگر تلویزیون را روبه‌روی پنجره قرار دهید، آفتاب و نور روز به صفحه تلویزیون می‌تابد و دید شما را مختل می‌کند. همچنین اگر تلویزیون را طوری قرار دهید که پنجره پشت آن باشد، در طول روز و هنگامی که آفتاب از پنجره وارد می‌شود، صفحه‌ی تلویزیون ضد نور می‌شود و چشم شما را در طولانی‌مدت اذیت می‌کند.

برای قرار دادن تلویزیون روی دیوار، باید ارتفاع مناسبی را با توجه به ارتفاع نشیمن مبل‌ها و صندلی‌هایتان درنظر بگیرید تا زمان تماشای تلویزیون به گردنتان آسیبی وارد نشود و در راحت‌ترین حالت ممکن بتوانید تلویزیون تماشا کنید. این ارتفاع بهتر است حدود 75 سانتی‌متر بالاتر از ارتفاع نشیمن مبل‌های جلوی تلویزیون باشد.

فاصله‌ی بین مبل و تلویزیون بسته به ابعاد تلویزیون متفاوت است و هرچقدر صفحه‌ی تلویزیون بزرگ‌تر باشد، لازم است فاصله‌ی مبلمان را از آن بیش‌تر کنید. اما حداقل فاصله‌ی استاندارد مبل از تلوبزیون باید 2 متر باشد.

اکسسوری‌ها در طراحی داخلی اتاق نشیمن

وسایل جانبی و اکسسوری‌ها در طراحی داخلی اتاق نشیمن می‌توانند سبک اتاق را تعیین کنند و به آن روح ببخشند. با انتخاب و چیدمان اکسسوری‌های خاص در طراحی داخلی اتاق نشیمن، می‌توانید بخشی از فضای اتاق نشیمن را برجسته کنید و به نقطه‌ی کانونی اتاق نشیمن خود تبدیل کنید.

کوسن‌ها بخش جدایی‌ناپذیر اکسسوری‌ یک اتاق نشیمن هستند. با انتخاب تعداد کافی از کوسن در ابعاد مناسب می‌توانید باعث راحتی بهتر هنگام نشستن روی مبل‌ها شوید. البته باید توجه داشته باشید که تعداد زیاد کوسن هم باعث شلوغی فضا می‌شود. اگر هنگام نشستن روی مبل مجبور می‌شوید کوسن‌ها را جابه‌جا کنید باید بدانید که تعداد یا ابعاد درستی را برای آن‌ها انتخاب نکردید. کوسن‌ها علاوه‌بر راحتی، تاثیر تزئینی هم روی فضا دارند و باید در انتخاب رنگ و نوع پارچه‌ی آن دقت کنید. مجبور نیستید کوسن‌ها را هم‌رنگ سایر اجزای محیط انتخاب کنید. اتفاقا با طرح و رنگی متفاوت می‌توانید ترکیب خوبی در اتاق نشیمن طراحی کنید.

تابلوها و دکوراسیون دیواری می‌توانند تکمیل‌کننده‌ی طراحی داخلی اتاق نشیمن شما باشند. اما باید توجه کنید که با استفاده‌ی بیش‌از حد از دکورهای دیواری، فضا را شلوغ و خفه نکنید. به‌طور حدودی میزان استفاده از تابلو و دکورهای دیواری باید حداکثر 60 درصد دیوار را بپوشاند و 40 درصد آن باید خالی باشد تا یک فضای تنفس ایجاد کند و چشم بتواند استراحت کند. لازم نیست روی تمام دیوارهای اتاق نشیمن تابلویی قرار دهید. یک دیوار خالی می‌تواند باعث یک مکث تسکین‌دهنده و استراحت بصری باشد. پشت هر اثر هنری که آویزان می‌کنید، باید هدفی وجود داشته باشد، این هدف می‌تواند گرم کردن فضا، ایجاد یک نقطه‌ی مورد علاقه، یا ترکیب کردن رنگ‌ها و تم‌ها در اتاق نشیمن باشد.

طراحی داخلی اتاق نشیمن کوچک

در طراحی داخلی فضاهای کوچک بیشتر متوجه اهمیت مسئله‌ی طراحی می‌شویم. بنابراین به دلیل اهمیت این موضوع ما در مقاله‌ی طراحی داخلی اتاق نشیمن کوچک به‌طور مفصل به این موضوع پرداخته‌ایم. پیشنهاد می‌شود که در صورت که قصد طراحی فضاهای کوچک را دارید آن مقاله‌ی کامل را مطالعه کنید.

طراحی داخلی اتاق نشیمن
طراحی نشیمن

طراحی مدرن اتاق نشیمن

همان‌طور که در بالا گفته شد اتاق نشیمن یکی از مهمترین بخش‌های خانه است که فضایی برای جمع‌کردن خانواده و دوستان محسوب می‌شود. طراحی مدرن اتاق نشیمن می‌تواند فضایی زیبا و شیک را برای شما به ارمغان بیاورد. در این ادامه‌ی این مقاله به بررسی اصول طراحی مدرن اتاق نشیمن می‌پردازیم.

1- استفاده از رنگ‌های خنثی: استفاده از رنگ‌های خنثی مانند سفید، خاکستری و مشکی به فضای اتاق نشیمن زیبایی ببخشد و آن را خاص و ویژه می‌کند. همچنین استفاده از رنگ‌های تیره در دیوارهای پشتی عمق و بُعد به فضا ‌می‌بخشد.

2- استفاده از متریال طبیعی: استفاده از متریال طبیعی نظیر چوب، سنگ و فلز به فضای اتاق نشیمن یک حس گرما و دوست‌داشتنی به‌وجو می‌آورد.

3- استفاده از روشنایی طبیعی: استفاده از پنجره‌های بزرگ و شیشه‌های بزرگ باعث می‌شوند که اتاق نشیمن شما روشنایی طبیعی بیشتری داشته باشند و در نهایت حس خوبی را برای شما به ارمغان بیاورند.

4- استفاده از مبلمان با طراحی مدرن: انتخاب مبلمان با طراحی مدرن فضایی شیک و زیبا برای نشستن و استراحت ایجاد می‌کنند. همچنین با انتخاب مبلمان مناسب می‌توانید فضای اتاق نشیمن را بهینه کنید.

5- استفاده از نورپردازی مناسب: استفاده از انواع نورپردازی مانند نور مستقیم، نور غیرمستقیم و نور پراکنده می‌تواند به فضای اتاق نشیمن شما زیبایی و جذابیت بیشتری ببخشد.

در نهایت، طراحی مدرن اتاق نشیمن به معنای استفاده از روش‌های نوین و خلاق برای بهینه‌سازی فضای اتاق نشیمن است. با رعایت این اصول، شما می‌توانید یک فضای زیبا و شیک را برای خودتان و خانواده‌تان فراهم کنید.

چطور بهترین طراحی داخلی اتاق نشیمن را داشته باشیم؟

همان‌طور که در مطالب بالا اشاره کردیم، اتاق نشیمن به دلیل محل دورهم جمع شدن اعضای خانواده و انجام کارهای روزانه، یکی از مهم‌ترین بخش‌های خانه است که باید به طراحی داخلی آن اهمیت داد. طراحی داخلی اتاق نشیمن از این جهت اهمیت ویژه‌ای دارد که بخش زیادی از زمان روزانه و تردد ما را در خانه به خود اختصاص داده است و در هر خانه‌ای با توجه به ساکنین آن، می‌تواند کاربری‌های متفاوتی داشته باشد. پس مهم است برای کاربری مدنظرمان این فضا را به بهترین شکل طراحی کنیم. باید توجه داشته باشیم که اتاق نشیمن می‌تواند برای چندین کاربری متفاوت به طور همزمان طراحی شود، فقط باید علم طراحی و استفاده‌ی درست از فضا و مبلمان را داشته باشید تا بدون شلوغ شدن فضا و بدون ایجاد هرگونه به‌هم ریختگی، بتوانید از فضای اتاق نشیمن، بهینه استفاده کنید.

برای طراحی داخلی اتاق نشیمن علاوه‌بر اصول کلی‌ای که پیش‌تر به آن اشاره شد، باید به سلیقه و سبک موردنظرتان هم دقت کنید و سبکی را انتخاب کنید که بعد از مدتی از آن خسته نشوید؛ زیرا اتاق نشیمن باید فضایی دوست‌داشتنی و آرامش‌بخش برای ساکنین یک خانه باشد. ممکن است اتاق نشیمن ایده‌آل شما، فضایی آرام با داشتن یک کتابخانه و کاناپه‌ای راحت باشد، یا فضایی با داشتن تعدادی مبل و صندلی برای برگزاری دورهمی‌های شبانه، یا حتی فضایی دوست‌داشتنی از آثار هنری و دکوراتیو منزلتان. حتی می‌توانید تمام این‌ها را در کنار هم داشته باشید، بدون این‌که فضا فشرده شود.

در نتیجه، برای انتخاب طراحی داخلی مناسب، باتوجه به سبک زندگی‌تان پیشنهاد می‌کنیم از متخصصین معماری داخلی کمک بگیرید تا با خیال راحت بتوانید طراحی داخلی اتاق نشیمن منزلتان را به آن‌ها بسپارید. مشاورین و طراحان اینجیر می‌توانند با توجه به نوع کاربری‌هایی که از یک اتاق نشیمن انتظار دارید و با توجه به سبک و سلیقه‌ی شما، بهترین طرح را برای اتاق نشیمن در اختیارتان قرار دهند. کافی است با مشاوران اینجیر ارتباط بگیرید و نیازهای خود را برای یک اتاق نشیمن ایده‌آل با آن‌ها درمیان بگذارید.

پروژه های طراحی نشیمن
دسته بندی پروژه ها
ویلا
مسکونی
ورزشی
اداری
تجاری
طراحی نما
ما را دنبال کنید :
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x