جدیدترینها همیشه برای بیشتر مردم مهم بوده است. حال وقتی صحبت از رستوران میشود این اهمیت بیشتر نیز خواهد شد. رستورانها و فضاهای داخلی آنها ارتباط مستقیمی با حسوحال مشتریهای آن دارند. از طرفی دیگر بهروز بودن در طراحی رستوران میتواند باعث جذب مشتریان جدید نیز شود. بدونشک تمام مدیران غذاخوری و رستوراندارها سعی دارند تا بهترین رستوران را برای جذب مشتری و سود بیشتر طراحی کنند. از طرفی، امروزه غذا خوردن نه تنها یکی از نیازهای روزمره ماست، بلکه بهنوعی یک تفریح نیز محسوب میشود. بنابراین رستورانها ممکن است که برمبنای عوامل، خدمات، غذاهای خاص و غیره به طبقهبندیهای مختلفی تقسیم شوند. برخی از رستورانها بهصورت سفرهخانه با فرهنگ محلی ارتباط دارند و برخی دیگر با استفاده از المانهای صنعتی، سعی در جذب مشتری دارند. اما از میان تمام سبکها که بخشی از آن به سلیقهی شخصی مدیران رستورانها باز میگردد، طراحی رستوران مدرن بهدلیل خاصیتی که در دلِ این سبک نهفته است، منظور دو اصل سادگی و کاربردی بودن است، در بیشتر شرایط پاسخگو نیاز و سلیقهی مدیران خواهد بود. در مطلب پیشرو، در مورد جدیدترین سبک های طراحی رستوران اطلاعات مفیدی را جمعآوری کردیم و به بررسی نکات مهمی در مورد این سبکها میپردازیم. توصیه میکنیم برای آشنایی بیشتر تا پایان با ما همراه باشید.
اهمیت تعیین سبک در طراحی رستوران
مسلما یک رستوران بدون داشتن طراحی خوب، حتی با ارائه بهترین منوی غذایی نیز قادر نخواهد بود که مشتریان زیادی را جذب کند. زیرا در این رستوران، هیچ ذوق هنری در تزیین و طراحی ساختمان وجود ندارد و تاثیرات رنگ و استفاده از المانهای مختلف رستوران، نادیده گرفته شدهاند. درنتیجه، یک دکوراسیون رستوران بدون هیچگونه جذابیتی را مشاهده خواهید کرد و درنهایت خدمات رستوران با دفع مشتری همراه خواهد بود.
تعیین سبک دکوراسیون رستوران یکی از مهمترین مواردی است که در طراحی رستوران شیک و مدرن باید به آن توجه کنید.
عدهای شاید بپرسند منظور از کانسپت یا سبک رستوران چیست؟ اگر بخواهیم ساده بگوییم در اصطلاح به ایده کلی یا تم رستوران در طراحی رستوران، کانسپت یا سبک رستوران میگویند. اما این مسئله و انتخاب سبک با تمام اهمیتی که دارد، انتخاب آن به این سادگی نیست. در انتخاب سبک در ابتدا نیاز و سلیقهی کارفرما در نظر گرفته میشود، سپس با توجه به پلان موجود، محدودیتها و نقاط قوت پلان، سبک مورد نظر طراحی رستوران انتخاب میشود.
مدیران و صاحبان رستوران در سراسر دنیا برای داشتنِ یک طراحی دکوراسیون خوبِ رستوران، ابتدا سبک چیدمان و طراحی آن را تعیین میکنند. طراح دکوراسیون، براساس سلیقه و خواست خود، سلایق مشتریان و رسم و رسوم منطقه موردنظر، جدیدترین سبکهای طراحی رستوران را تعیین و اجرا مینماید.
طراح و مهندس برای تعیین سبک طراحی رستوران به کاربری رستوران نیز توجه میکند. برای مثال طراحی دکوراسیون غذاخوریهایی که بیرونبر هستند، نسبت به طراحی دکوراسیون رستورانهای دیگر متفاوت خواهد بود. طراح دکوراسیون ابتدا باید در نظر داشته باشد که رستوران موردنظر قصد ارائه غذای فستفودی دارد و یا میخواهد غذاهای متنوعی را به مشتریان عرضه کند. البته تعیین سبک طراحی رستوران به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به بررسی بیشتر انواع سبکهای طراحی رستوران میپردازیم.
انواع سبک های طراحی رستوران
رستورانها با توجه به خدمات و منویی که دارند، در سبکهای مختلفی طراحی و اجرا میشوند. همچنین دکوراسیون رستوران نیز براساس سبک در نظر گرفته شده طراحی میشود و طراح یا مهندس دکوراسیون، بین اجزا و عناصر رستوران هماهنگی ایجاد میکند. بنابراین جدیدترین سبک های طراحی رستوران از اهمیت زیادی برخوردار است که در انواع مختلفی اجرا میشوند. در این بخش به بررسی برخی از سبکهای طراحی دکوراسیون رستوران میپردازیم:
– دیزاین دکوراسیون رستوران شیک و لاکچری
طبیعتا سبکی بهنام شیک و لاکچری وجود ندارد. اما یکی از درخواستهایی که عموم رستوارندارها دارند «طراحی رستوران با دیزاین شیک و لاکچری است.» به دلیل رایج بودنِ این درخواست و البته نا آگاهی عموم مردم، این وظیفهی معمارِ کار است که این مسئله را برای کتارفرما شرح دهد که به اصطلاح شیک و لاکچری بهنظر آمدنِ رستوران هیچ کمکی به کسبوکار او نخواهد کرد، اگر رستوران متناسب با نیازهای افراد حاضر در رستوران طراحی نشود، حال میخواهد پرسنل رستوران باشند یا مشتریهای رستوران. عموما وقتی این درخواست مطرح میشود طرحی با عناصر و المانهای لوکس، نقشونگار مد نظر کارفرما است. تمامی عناصر و المانها مانند تابلوها، طرحهای پر زرقوبرق گلدرشت دارند و اغلب در این طرح از کاغذ دیواریهایی به رنگهای طلایی و نقرهای استفاده میکنند. متاسفانه امروزه استفاده از پوستر دیواری در جدیدترین سبکهای طراحی رستوران از جمله رستورانهای شیک و لاکچری رواج پیدا کرده است!
موارد بالا را گفتیم که بگوییم بله ما میدانیم چه بلایی دارد سر معماری و طراحیهای داخلی میآیند و عدهای نیز آگاهانه یا از روی ندانستن در این بازی پر سود افتادهاند.
با توجه به اینکه رستوران یک فضای تجاری محسوب میشود، طراحی آن طبق اصول و ضوابط خاصی باید اجرا شود و البته تجهیزات و عناصر مختلفی نیز نیاز است. بنابراین بهتر است که هزینه طراحی دکوراسیون داخلی را در نظر داشته باشید.
باور دیگری که در طراحی و دکوراسیون رستوران شیک و لاکچری رواج پیدا کرده است استفاده از عناصر گرانقیمت است.
بهطور کلی باید بگوییم بهتر است بهجای باور به طراحی رستوران شیک و لاکچری، بهترین و مناسبترین طرح به نوع رستوران خود را انتخاب کنید. شما اگر با یک فرد متخصص در حوزهی طراحی داخلی مشورت کنید هم رستورانی شیک و خاص خواهید داشت هم اینکه از نظر کاربردیبودن و کیفیت مناسب خواهد بود.
توجه داشته باشید که دیزاین و طراحی رستوران امری تخصصی است و حتما باید توسط طراح حرفهای انجام شود. تنها با این کار میتوان با استفاده از عناصر و تجهیزات مقرونبهصرفه، بهترین سبک در طراحی رستوران را اجرا کرد. بهعنوانمثال مبلمان و تزئینات انتخابی لازم نیست که خیلی گرانقیمت باشد.
– دیزاین دکوراسیون رستوران سنتی
امروزه مخصوصا در کشور ما، بسیاری از مجموعههای رستورانی، طراحی رستوران را به صورت سنتی اجرا میکنند. عناصر و المانهای مختلفی در سبک سنتی استفاده میشوند و طراحی دکوراسیون رستوران سنتی را تشکیل میدهند. البته طراحی و دیزاین دکوراسیون رستوران سنتی زیاد پیچیده و دشوار نیست و برای تزیین فضا میتوان از عناصر مختلفی استفاده نمود. با استفاده از چند روش ساده اما تخصصی میتوان با پرداخت هزینه بسیار بهصرفهای، تغییرات مثبتی را در دیزاین رستوران ایجاد نمود.
اما اگر قرار باشد بهصورت حرفهای و کاربردیتر به این سبک نگاه کنیم میتوانیم بگوییم طراحی رستوران سنتی را میتوان زیر مجموعهای از طراحیهایی زیر شاخههای معماری اسلامی دانست. در این نوع سبک، گاهی منظور از رنگها و عناصر سنتی خاص طراحی به سبک ایرانی و عربی است. که در بخشهای بعدی به آنها خواهیم پرداخت.
دو نکتهی مهم در رستوران سنتی که باید به آن توجه کنید:
اگر توجه کرده باشید، در رستورانهای سنتی از منوی خاصی استفاده میکنند تا هماهنگی در سبک سنتی حفظ شود. برای جذابتر شدن فضای رستوران سنتی میتوان انواع غذاها را به صورت تابلو یا پوستر دیواری به مشتریان نمایش داد. با این کار میتوانید خدمات رستوران را با استفاده از دیزاین و طراحی فضای مجموعه نشان دهید.
نکتهی دیگری که در طراحی رستوران سنتی باید توجه کنید این است که نیازهای افراد جامعه تغییر کرده است، همانطور که ممکن است وقتی در فضایی سنتی و قدیمی که قرار میگیرند حس خوبی به آنها دست بدهد، ولی اگر طراحی و چیدمان رستوران سنتی به گونهای باشد که پاسخگو نیازهای مشتریها نباشد این حسوحال خوب زیاد ماندگار نخواهد بود. بنابراین مهم است بگوییم در نظر گرفتن جدیدترین سبکهای طراحی در رستوارنهای سنتی نیز اهمیت زیادی دارد.
– دیزاین دکوراسیون رستوران مدرن
دیزاین و طراحی رستوران مدرن یکی دیگر از جدیدترین سبکهای طراحی رستوران است که طراحان برای اجرای آن، از انواع عناصر امروزی استفاده میکنند. از مهمترین ویژگیهای سبک مدرن میتوان به بهرهگیری از خطوط ساده، توجه به عملکردگرایی تمام عناصر و فضاها، استفاده از اشکال ساده مانند مستطیل، مربع و منحنیهای نرم اشاره کرد. متریالهایی که در این سبک معمولا مورد استفاده قرار میگیرد چوب، شیشه و فلزات ضدزنگ است که در انتخاب متریالهای طراحی رستوران مدرن نیز باید بسیار دقت کرد که متریال از کیفیت و بهداشتی در سحطح مورد قبولی باشند.
برای طراحی و دیزاین دکوراسیون رستوران مدرن میتوان از انواع تابلوهای دیواری و وسایل تزئینی ساده و متناسب رستوران و سالنهای غذاخوری استفاده کرد. این المانها و عناصر اگر بهصورت اصولی نصب شده باشند، تاثیر زیادی بر زیبایی و جذابیت چیدمان رستوران میگذارد. اما در دیزاین دکوراسیون رستوران مدرن عمدتا از طرحهای ساده و جدید استفاده میکنند. طراحی دکوراسیون رستوران با سبک مدرن باید بهگونهای اجرا شود که با نوع طراحی ساختمان هماهنگ باشد.
در جدیدترین سبکهای دیزاین و طراحی داخلی رستوران مدرن، طرحهای فانتزی نیز رایج است. اما استفاده از این نوع طراحی باید کاملا توسط یک متخصص طراحی و اجرا شود. همچنین به دلیل انعطافپذیری سبک مدرن، استفاده از عناصر مختلف طبیعت برای طراحی جدیدترین سبکهای طراحی رستوران گزینههای جذابی محسوب میشوند.
با توجه به اینکه در رستورانهای مدرن، معمولا غذاهای امروزی و جدید سرو میشوند، بنابراین باید دقت بالایی در استفاده از تصاویر در منوی رستورانها داشته باشید. از جمله ویژگیهای مهم رستورانهای مدرن، میتوان به میز و صندلی مدرن، دیواپوشهای ساده و مدرن و همچنین ظروف ساده و بدون زرقوبرق اشاره کرد.
دو مقالهی زیر را برای طراحی جدیدترین رستورانهای مدرن پیشنهاد میدهیم:

– طراحی دکوراسیون رستوران ایرانی
در بسیاری از رستورانهای امروزی کشور، میتوانید رستورانهای ایرانی با چیدمانی خاص را مشاهده کنید. عناصر و المانها در طراحی دکوراسیون رستوران به سبک ایرانی باید با فرهنگ ایرانی هماهنگ باشد. برای طراحی دکوراسیون ایرانی میتوان از تابلوهای دیواری با طرحهای متنوعی استفاده کرد.
طراحان و مهندسان برای انتخاب سادهترین جزییات مثل طرح تابلو تا بارزترین آنها مثل رنگ دیوارها و مبلمان رستوران توجه ویژهای به سبک طراحی رستوران میکنند. چیدمان رستوران ایرانی براساس فرهنگ ایرانی اجرا میشود. بنابراین طراح دکوراسیون باید درک کاملی از آداب و رسوم و فرهنگ ایرانی داشته باشد تا طراحی دکوراسیون به بهترین شکل انجام گردد.
همچنین عناصر تزیینی در جدیدترین سبک دکوراسیون داخلی ایرانی اهمیت ویژهای دارد. به دلیل غنی بودن سبک ایرانی پیشنهاد میشود اگر تصمیم گرفتهاید که رستورانی متناسب با فرهنگ و زیست ایرانی طراحی کنید حتما دو مقالهی معرفی سبک ایرانی و سبکشناسی معماری ایرانی را مطالعه کنید. ما در این دو مقاله بهطور کامل معماری ایرانی را معرفی کردهایم و شما با دانستنِ این نکتهها میتوانید جدیدترین طرحهای رستورانهای ایرانی را طراحی و اجرا کنید.
– سبک طراحی رستوران عربی
سبک طراحی رستوران عربی را میتوان زیرمجموعه سبک سنتی دانست که ترکیبی از سبکهای طراحی رستوران مراکشی، اسلامی و مدیترانهای است. در دیزاین رستوران به سبک عربی از قالیهای پشمی، بالشتها و اکسسوریهای پرزرقوبرق استفاده میشود و این المانها، یک فضای عربی جذاب را به نمایش میگذارند. همچنین در این سبک میتوان از صندلیهای عربی و نیمکتهای به همراه بالشتکهای کفی استفاده کرد که فضایی صمیمی و دوستانه را در مجموعه رستورانی ایجاد مینماید. مقالهی مرتبط: معرفی سبک مراکشی.
بهجز موارد بالا، در جدیدترین رستورانهای عربی میتواند ویژگیهای ظاهری زیر را مشاهده کرد:
- پارچههای نقشدار
- طاقهای مراکشی
- چراغهای بزرگ در معماری
- کاشی
- شمع
– طراحی رستوران چینی
یکی دیگر از انواع طراحی رستوران، طراحی رستورانهای چینی است. در رستورانهای چینی، رنگها تاثیر بهسزایی دارند و هر رنگ استفاده شده در رستوران، مفهوم خاصی را بیان میکند. از المانهای مورداستفاده در سبک چینی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- اکسسوریهای چینی برای تزئین دیوارها
- گلهای ارکیده و داودی
- درختهای کوتوله و بامبو
- شمع و فانوسها
- بهکارگیری چوب و برنز
- کوسنهای ساتن با گلدوزی
- ظروف چینی
- نقاشیهای باشکوه
استفاده تمام موارد بالا باعث تجلی مفهوم سنتهای کهن در طراحی رستوران چینی میشوند و البته که تعیین این سبک به دکوراسیون دلخواه شما بستگی دارد.
– طراحی دکوراسیون رستوران مینیمال
امروزه بسیاری از کسبوکارها با توجه به دیزاین ساختمانهای تجاری با سبک مدرن طراحی میشوند طراحان تمایل دارند که از سبکهای بسیار ساده مانند مینیمال استفاده کنند. طراحی دکوراسیون رستوران مینیمال یکی از در جدیدترین سبک های طراحی رستوران است که عمدتا از رنگهایی با تراکم کم و طرحهایی بدون پیچیدگی استفاده میشود.
طراحان باید در بخشی از طراحی داخلی رستوران، نقاط ویژهای را بهوجود آورند، با این کار، دیوار از حالت یکنواختی خارج میشود و طراحی داخلی رستوران جذابتر میشود.
برای اینکه مشتریان رستوران از سبک مینیمال در مجموعه رضایت داشته باشند، شما باید به هماهنگی طرح مینیمال با نوع خدمات رستوران نیز توجه کنید. این کار باعث میشود که دیگر نیازی به استفاده از المانهای پیچیده در طراحی و دیزاین نداشته باشید. گاهی بهکارگیری یک نماد ساده در طراحی فضای رستوران تاثیر بیشتری بر روی جذب مشتریان میگذارد. بدینمنظور میتوان از یک عنصر تزیینی با طرح مینیمال در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران استفاده کرد. لازم به ذکر است که فضای رستوران باید تغییر کند تا برای مشتریان همیشه جذاب باشد.
در کل ما اگر رستوران را فضایی برای تغییر و تنوع در نوع زندگی روزمره بهحساب آوریم، طراحی داخلی آن باید آرامشبخش باشد، بنابراین سبک مینیمال این حس آرامش را بههمراه خود دارد درصورتی که بهدرستی اجرا شود.
مقالهی مرتبط: معرفی سبک مینیمال و بازسازی رستوران
– دکوراسیون رستوران به سبک صنعتی
سبک صنعتی، یکی دیگر از جدیدترین سبک های طراحی رستوران است که فضای متفاوت و خاصی را برایتان فراهم میکند و طراحی آن، جسارت زیادی نیاز دارد. از المانهای ثابت در طراحی دکوراسیون رستوران به سبک صنعتی میتوان به ترکیب فلز، چوب، چرم، شیشه و غیره اشاره کرد. امروزه این نوع سبک در طراحی رستوران، طرفداران زیادی دارد و حتی میتوانید در فستفودها و یا کافهها نیز آن را مشاهده نمایید.

طراحی رستوران در فضای آزاد
امروزه بسیاری از افراد بهدلیل گستردهتر شدن فضای آپارتمانی، ترجیح میدهند که غذای خود را در محیطهای باز و سرسبز صرف کنند. البته با توجه به تراکم ساختمانها در شهرهای بزرگ، اجرای این سبک برای تمام رستوران ها ممکن نیست. بدینمنظور میتوان از فضای پشتبام برای اجرای این سبک استفاده کرد. منظره بینظیر شهر در ارتفاع باعث میشود که خلاقیت و زیبایی رستورانهایی که فضای بازی در پشتبام دارند به چشم مشتری بیاید و در نهایت باعث جذب مشتری بیشتر شود. امروزه مردم از جدیدترین سبکهای طراحی رستوران با استفاده از فضاهای باز و مشترک برای صرف غذا استقبال میکنند و در برخی موارد، صرف غذا در چنین سبکی را ترجیح میدهند. بنابراین ایجاد فضایی باز با میزهای بزرگ و مشترک غذاخوری در طراحی دکوراسیون رستوران باعث میشود که مشتریها بتوانند در زمینههای مختلف با یکدیگر گفتوگو کنند و حتی با یکدیگر بازیهای گروهی انجام دهند. این موضوع باعث میشود که مشتریان به مدت طولانیتری در رستوران بمانند و درنتیجه به سود بیشتری منجر میشود.
عوامل موثر در تعیین سبک طراحی رستوران
معمولا هدف از راهاندازی مجموعه رستورانی برای هر رستورانداری ارائه خدمات مناسب، جلب رضایت مشتریان و همچنین رسیدن به سود بالا در کسبوکار است. به همین منظور باید عوامل موثر بر تعیین جدیدترین سبک های طراحی رستوران را در نظر داشته باشید. طراحان و مهندسان داخلی رستورانها برای تعیین نوع و سبک چیدمان رستوران، به عوامل مختلفی توجه میکنند که در زیر به برخی از این موارد اشاره مینماییم:
– محل راه اندازی رستوران
در تعیین دکوراسیون و سبک طراحی رستوران باید به موقعیت جغرافیایی مجموعه رستورانی توجه داشته باشید. این موضوع از این نظر اهمیت دارد نیازهای گروهای مشتریهای خود را در طراحی رستوران در نظر بگیرید. بهعنوان مثال اکثر مشتریهای شما دانشجوها، مسافران جادهای یا گروههای دیگر هستند؟
– منوی غذا در رستوران
منوی غذا را میتوان یکی از مهمترین عوامل موثر در تعیین سبک طراحی رستوران دانست. قبل از اینکه سبک طراحی رستوران را مشخص کنید، باید بررسی شود که چه نوع غذاهایی قرار است که سرو شوند. در صورتی که منوی رستوران بر روی یک نوع غذای خاص مانند غذاهای دریایی، ایرانی، ایتالیایی، چینی و یا غیره تمرکز دارد، حتما باید سبک رستوران را بر اساس غذای موردنظر انتخاب کنید. در چنین مواردی که غذاهایی از کشورهای مختلف در منو وجود دارد، بهتر است که پیچیدگی و یا سادگی روش پخت را هم در نظر داشته باشید. اگر روش پخت غذای موردنظر خیلی ساده است، باید در طراحی رستوران از سبکی ساده استفاده کنید.
– قیمتهای تعیینشده در رستوران
توجه به رده قیمتی غذاهای سرو شده در رستوران، یکی دیگر از اصول جدیدترین سبک های طراحی رستوران محسوب میشود. مطمئنا رستورانی که غذاهایی با قیمت پایین ارائه میدهد، با ورود به رستوران موردنظر، انتظار دیدن دکوراسیونی جذاب و لوکس را نخواهید داشت. همچنین رستورانهایی که غذاهایی با قیمت متوسط ارائه میدهند، با طراحی دکوراسیون ساده و بیآلایش، نیاز مشتریان را برآورده میکنند. اما اگر قیمتهای تعیین شده در رستوران بالا باشد، مسلما مشتری با ورود به رستوران، انتظار جلوهای خاص و ویژه را خواهد داشت.
– توجه به زنجیرهای بودن یا شخصی بودن رستوران
بسیاری از رستورانها در مناطق مختلفی، رستوران خود را برپا میکنند. بنابراین شخصی یا زنجیرهای بودن رستوران نیز تاثیر زیادی در انتخاب سبک طراحی خواهد داشت. در صورت زنجیرهای بودن رستوران، بهتر است که در طراحی رستوران از عناصر مورداستفاده در طراحی دکور رستوران اصلی استفاده کنید. در واقع هویت برند و رنگ سازمانی را در طراحی رستوران در نظر بگیرید. اگر هم یک رستوران شخصی را اداره میکنید، میتوان براساس معیارهای شخصی و سلیقه مشتریان، بهترین طراحی رستوران را اجرا نمایید.
ایدههای مهم در تعیین سبک طراحی رستوران
تعیین و توسعه کانسپت یا سبک طراحی رستوران برای هر رستورانداری امری شخصی محسوب میشود که برای هر پروژه و رستورانی ممکن است متفاوت باشد. برای اجرای جدیدترین سبک های طراحی رستوران باید به نکات مهمی توجه کنید که در این بخش به بررسی برخی از این موارد می پردازیم:
– آگاهی از انتظارات مشتریان
اینکه مشتریان با ورود به رستوران چه انتظاری دارند، بسیار مهم است و مهمتر از آن، این است که از ناهنجاری جلوگیری کنید. بهعنوان مثال میتوانید آداب خاصی مانند لباس پوشیدن را در مجموعه رستورانی خود پیادهسازی نمایید. همچنین سعی کنید که بین منحصربهفردی و خودمانی بودن رستوران، تعادلی ایجاد نمایید تا مشتریان شما سردرگرم نشوند.
– ثبات سبک و فضای رستوران
ثبات در رستوران عنصری کلیدی است و هویت مجموعه رستورانی باید با ثبات و هماهنگ باشد. این موضوع باعث راحتی مشتریان در فضای مجموعه رستورانی میشود. به صورت کلی، ثبات در کانسپت یا سبک طراحی رستوران در دو جنبه تعریف میگردد. طراحی بخشهای مختلف رستوران باید یکپارچه انجام شود. البته لازم به ذکر است که این ثبات باید در اصول و سبک رستوران اجرا شود، اما بهطور کلی انعطافپذیری طراحی رستوران نیز امر مهمی است. به عنوان مثال با تغییرات فصلی میتوانید تغییری در تزیین و دیزاین دکوراسیون رستوران داشته باشید ولی آهنگ کلی رستوران را ثابت نگه دارید تا مشتری حس آشنا بودن و خودمانی بودن را هنوز هم از رستوران دریافت کند.
– افزایش اشتیاق به غذا
در انتخاب جدیدترین طراحی سالن پذیرایی یا جدیدترین سبکهای طراحی رستوران سعی کنید که در هنگام طراحی رستوران به غذای سرو شده توجه داشته باشید. طراحی باید اشتیاق ایجاد کند.
– توجه به المان های مختلف رستوران
همانطور که در مقاله طراحی داخلی رستوران توضیح دادیم، در طراحی رستوران حتما باید به المانها و تجهیزات مختلف مجموعه از جمله نورپردازی، چیدمان، انتخاب رنگ، موسیقی و غیره توجه ویژهای داشته باشید. انتخاب هوشمندانه المانهای مختلف رستوران باعث میشود که سبک موردنظرتان به خوبی اجرا شود. در انتخاب این المانها حتما به انتظارات مشتریان رستوران توجه کنید. بهعنوان مثال، برای طراحی سبک سنتی در رستوران میتوانید از موسیقی محلی برای جذب مشتریان کمک بگیرید.
سخن پایانی
افرادی که قصد افتتاح یا بازسازی رستوران خود را دارند، علاوهبر ارائه و سرو یک غذای مناسب و جذاب، باید توجه ویژهای به طراحی و سبک رستوران داشته باشند. بیتوجهی به سبک و دیزاین رستوران درنتیجه باعث شکست روند رستورانداری میشود. در این مطلب، نکات مهمی درمورد جدیدترین سبکهای طراحی رستوران صحبت کردیم و برخی از انواع سبکها را بررسی کردیم. از سبکهای ایرانی و سنتی گرفته تا جدیدترین سبکهای رستوران مدرن؛ هر کدام از این موارد، مشتریان خاص خود را میطلبد. در آخر باید بر این نکته تاکید کنیم که طراحی رستوران باید طبق اصول و ضوابط خاصی انجام شود بهطوری که علاوهبر زیبایی و راحتی افراد، موارد بهداشتی و ایمنی نیز رعایت شود. ما در مقالهی طراحی داخلی رستوران به تمامی این موارد بهطور مفصل و تخصصی پرداختهایم.
درصورتیکه قصد دارید جدیدترین طراحی پذیرایی را برای مشتریان خود داشته باشید، توصیه میکنیم که با مجموعه اینجیر دیزاین ارتباط برقرار نمایید، سلیقه و نیازهایتان از طراحی را به ما بگویید تا در انتخاب بهترین سبک طراحی رستوران شما را راهنمایی کنیم.