اینجیر دیزاین

قطعاً تابه‌حال واژه مدرن بارهاوبارها به گوشتان خورده است و تصور کنید که همه چیز را راجع‌به این سبک می‌دانید. بحث مدرنیته، امروزه در جوامع بشری دارای طیف‌های گسترده‌ای است که بسیاری از علوم و فنون و حتی هنر را در بر می‌گیرد. از زمانی که انسان آموخت که معماری چیست، پس از آن سبک‌ها و روش‌های گوناگونی در جهان، در حوزه معماری به وجود آمد. هریک از این سبک‌ها، با توجه‌ به زمانه، نیازهای فنی، اقلیمی و تاریخی به وجود آمدند و طرف‌دار پیدا کردند. سبک مدرن در معماری، یکی از همین سبک‌هاست که این روزها طرف‌داران زیادی دارد. در این مقاله، به ویژگی‌های سبک مدرن در معماری، تاریخچه آن و زیرشاخه‌های مربوطه می‌پردازیم.

سبک مدرن چیست؟

قبل از کسب اطلاعات دررابطه ‌با سبک مدرن، بهتر است معنی لغوی واژه مدرن را بدانید. راستی، واژه مدرن به چه معنا است؟ در لغت‌نامه دهخدا، به هر چیزی که به‌تازگی طراحی و مد شده باشد، مدرن می‌گویند. اما در طراحی معماری، این واژه معنای دیگری دارد.

اگر از شما بپرسند که سبک مدرن را با یک کلمه توصیف کنید چه می‌گویید؟ بله، سادگی. سادگی، مختصرترین و ایده‌آل‌ترین تعریف برای سبک مدرن است.

تاریخچه سبک مدرن

سبک مدرن از اواسط دهه ۱۹۳۰ میلادی تا سال ۱۹۷۰ مرسوم شد؛ در واقع می‌توان گفت میانه قرن بیستم، زمان آغاز به کار سبک مدرن بود. پس از جنگ جهانی اول، مردم آمریکا و سیاستمداران آن، به‌شدت به سبک مدرنیته تمایل نشان داند و بدین‌ترتیب، سبک مدرن از آنجا ریشه برآورد.

با ظهور سبک مدرن، طراحی‌های مختلف از جمله طراحی معماری تعریف جدیدی پیدا کرد. این سبک بر اصل «فرم تابع عملکرد است» پافشاری می‌کرد، طراحان را به سمت یکپارچه کردن فضای درون و بیرون و استفاده از متریال‌های طبیعی سوق می‌داد. درنتیجه، سبک مدرن، ترکیبی از آسایش به همراه جذابیت برای طرف‌داران خود ایجاد کرد.

با ورود این سبک به هنر و صنعت معماری، در زندگی آمریکایی دوره جدیدی پدید آمد و مردم در خانه‌های مدرن خود، از مزایای منحصربه‌فردی بهره‌مند شدند. از جمله این مزایا می‌توان به پنجره‌های قدی و عریض، پاسیو، درب‌های کشویی هر المانی که داخل و بیرون را به‌سادگی به هم ارتباط می‌داد، اشاره کرد.

تاریخچه سبک مدرن در ایران

در ایران، سبک مدرن معماری از دوره قاجار شروع شد. دلیل این پیدایش، گسترش اصول معماری در همه جوانب بود. معمارانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کردند، این سبک را وارد ایران کردند. شاید در ابتدا گارد خاصی نسبت به سبک مدرن معماری توسط بسیاری از مهندسان و معماران سنتی یا کلاسیک گرفته شد. اما با عمومی‌شدن سبک مدرن و شناخت بیشتر مردم نسبت به ویژگی‌های جذابش، سبک مدرن گوی رقابت را از سبک سنتی و کلاسیک ربود و به‌مرور طرف‌داران زیادی پیدا کرد.

گرایش‌های سبک مدرن

سبک مدرن معماری خود دارای زیر شاخه‌هایی است که هرکدام علاوه‌بر داشتن ویژگی‌های عمومی سبک مدرن، جزئیات خاص خود را دارند.

  • سبک مدرن متأخر

آزادی عمل و استفاده از منحنی‌ها و حجم‌های جسورانه، به‌وضوح در معماری مدرن متأخر نمایان است. در این گرایش از سبک مدرن، معمار هر آنچه در ذهن دارد را می‌تواند آزادانه شبیه‌سازی کند. حس رها بودن و در قیدوبند اصول دست‌وپاگیر نبودن، برای معماران بسیار خوشایند است.

  • سبک مدرن مینیمال

یکی از پرطرف‌دارترین شاخه‌های معماری مدرن، سبک مینیمال یا همان کمینه‌گرا است. این سبک از قوانین پایة سبک مدرن معماری تبعیت می‌کند. معمار در این سبک به دنبال رسیدن به احجام ساده با رنگ‌های خنثی است. این سبک نیز همچون سبک مادر، اصل سادگی و تعادل فضا را دنبال می‌کند.

  • سبک مدرن انتقالی

این سبک ترکیبی از معماری مدرن و کلاسیک است که بسیار هم پرطرف‌دار است. مثلاً می‌توان از مبلمان مدرن در طراحی داخلی کلاسیک استفاده کرد.

  •  سبک مدرن متعالی

در این سبک از تکنولوژی روز دنیا بهره می‌بریم تا معماری ما در به‌روزترین حالت، خود را به نمایش بگذارد. خودداری از تجملات و سادگی از ویژگی‌های اصلی این سبک است.

  •    سبک مدرن تک‌رو

تک‌رو یا ماوریک، یک گرایش از سبک مدرن معماری است که بسیار خاص و منحصربه‌فرد است. از ویژگی‌های این شاخه از سبک مدرن می‌توان به انتخاب رنگ تصادفی، طراحی خلاقانه و تمرکز روی مصالح و تکنیک‌های نوین اشاره کرد. نتیجه‌ی چنین طراحی‌ای یک ساختمان کاملاً هوشمند خواهد بود.

معرفی سبک مدرن در معماری

معماری مدرن یا نوگرا، سبکی نام‌آشنا در هنر معماری است که از ترکیب ایده‌های خلاقانه و تکنولوژی‌های امروزی با نوع کارکرد ساختمان ایجاد می‌شود. در سبک مدرن، خبری از المان‌های تاریخی یا سنتی نیست و ما طرحی کاملاً بدیع و به‌روز را شاهد هستیم.

سادگی در سبک مدرن به معنای طراحی پلان، نما، دکوراسیون داخلی و چیدمان فضاهایی با کاربری‌های متفاوت، با خطوط صاف و بدون هیچ‌گونه خط منحنی است. به طور مثال در طراحی پلان مدرن، از زوایای راست‌گوشه استفاده می‌شود یا در طراحی دکوراسیون داخلی یک ویلای مدرن، طراحان کاغذدیواری ساده و بدون هیچ الگو یا طرح خاصی را پیشنهاد می‌دهند.

ویژگی‌های عمومی و اصول سبک مدرن در معماری

سبک مدرن در معماری به چه ویژگی‌هایی منصوب می‌شود؟  ما در ادامه 7 ویژگی سبک مدرن را بیان خواهیم کرد:

 1.  استفاده از مصالح نوین

همان‌طور که از اسم سبک مدرن پیداست، مصالح مورداستفاده در سبک مدرن، مصالحی نوین هستند. در معماری به سبک مدرن، کیفیت مصالح اهمیت زیادی دارد. متریال‌های مورداستفاده در سبک مدرن، باید بدون کوچک‌ترین تغییر، تزیین و طرحی در بنای موردنظر استفاده شوند تا به‌خوبی منعکس‌کننده طبیعت بیرون باشند.

غالباً مصالحی مثل شیشه، فلز، چوب و بتن در سبک مدرن استفاده می‌شوند.

    2. تطابق کارکرد و فرم ساختمان (form follow function)

فرم و شکل ساختمان در سبک مدرن، کاملاً اصولی و در پیروی از کارکرد یا کاربری آن، طرحی و ساخته می‌شود.

   3. استفاده از ترکیبات نامتقارن

تقارن در سبک مدرن، نقش خاصی ایفا نمی‌کند. در این سبک از خطوط صاف، شکل‌های استوانه یا مکعب به‌وضوح استفاده می‌شود؛ بدون آن‌که توجهی به نظم و تقارن شود.

4. سادگی، مهم‌ترین ویژگی سبک مدرن در معماری

همان‌طور که قبلاً نیز اشاره کردیم، خبری از تزیینات پیچیده شلوغی‌های رایج در سبک‌هایی مثل سبک کلاسیک، در سبک مدرن دیده نمی‌شود. حذف جزئیات و حشویات به‌منظور طراحی ساختمانی ساده و درعین‌حال شیک، از اهداف سبک مدرن است. بیش‌ترین چیزی که در سبک مدرن به چشم می‌خورد، سطوح مسطح رنگ‌های ملایم مثل سفید و کرم است.

   5. پیوستگی درون و بیرون در طراحی با استفاده از شیشه

یکی از ویژگی‌های بارز سبک مدرن، واردکردن طبیعت به داخل خانه و ایجاد پیوستگی میان آن دو است. این مهم توسط استفاده از شیشه‌های بزرگ و پنجره‌های قدی برای استفاده هرچه بهینه‌تر از نور و مناظر طبیعی، به دست می‌آید.

  6.  استفاده از متریال‌ها به‌صورت طبیعی خودشان

استفاده از متریال‌های طبیعی در سبک مدرن رایج است. مصالحی مثل چوب، فلزاتی مثل کروم، پلی‌استر برای رنگ‌‌کردن مصالح و غیره، مثال‌هایی برای این خصوصیت سبک مدرن در معماری هستند. معمارانی که به سبک مدرن طراحی‌های خود را انجام می‌دهند، سعی می‌کنند تا جایی که ممکن است در ظاهر مصالح تغییری ایجاد نکنند. به‌عبارتی، روح متریال‌ها را، همان گونه که هست نشان بدهند.

   7.  ارتباط مؤثر میان فضاهای داخلی

در معماری مدرن، فضاهای داخلی حدومرز خاصی ندارند به‌صورت پیوسته طراحی می‌شوند. استفاده از آینه یا شیشه می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد. آشپزخانه‌های مدرن نیز، با فرم جزیره طراحی می‌شوند تا با فضای نشیمن یا پذیرایی پیوستگی داشته باشند. معماری مدرن حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. هرچه از خصوصیات عالی و بی‌نظیر سبک مدرن در معماری بگوییم، کم گفته‌ایم. به‌عنوان‌مثال، این سبک در طراحی داخلی و دکوراسیون فضاها نیز تأثیر بسزایی دارد.

    ویژگی‌های سبک مدرن در طراحی داخلی

طراحی داخلی، اگر به سبک مدرن انجام شود، بر عملکردگرایی و اجتناب از عناصر تزیینی غیرضروری تأکید می‌کند و بدین ترتیب، محیطی زیبا و آرامش‌بخش را برای شما به ارمغان می‌آورد. استفاده از بافت‌های مینیمالیستی، رنگ‌های ملایم یا مات در کنار رنگ‌های خنثی، فرم‌ها و خطوط جسورانه و ترکیب‌های نامتقارن و نامنظم در طراحی داخلی به سبک مدرن نیز یافت می‌شود. اگر از سبک مدرن در طراحی داخلی منزل یا دفتر کار خود استفاده کنید، می‌توانید نهایت استفاده را از فضا بکنید و با استفاده از اصول منحصربه‌فرد سبک مدرن، مانند نورپردازی مخفی، فضای خود را بزرگ‌تر جلوه بدهید. به دلیل همین ویژگی سبک مدرن است که آن را برای طراحی دکوراسیون آپارتمان‌ها و فضاهای کوچک‌تر، مناسب می‌دانیم.

1.     رنگ در طراحی دکوراسیون داخلی به سبک مدرن

همان‌طور که در ویژگی‌های عمومی این سبک بیان کردیم، رنگ‌های خنثی مانند سفید، مشکی و طوسی، به‌عنوان رنگ‌های قالب برای دکوراسیون فضای داخلی استفاده می‌شود. این رنگ‌ها را بهتر است به‌صورت تک‌رنگ و یک‌دست در بدنه داخلی فضاها و همچنین مبلمان آن‌ها استفاده کنید. شما باید از رنگ‌های ساده و بدون الگو یا طرح خاصی استفاده کنید. ضمناً به یاد داشته باشید که استفاده از این رنگ‌ها، فقط محدود به دیوارها یا مبلمان فضای شما نمی‌شود، بلکه در کل عناصر داخلی باید ملموس باشد.

2. متریال‌های رایج در دکوراسیون داخلی مدرن

چوب و پلاستیک از رایج‌ترین مصالحی هستند که در طراحی دکوراسیون داخلی به سبک مدرن استفاده می‌شوند. طراحان داخلی معمولاً از چوب طبیعی پوشش‌های مات استفاده می‌کنند. برای رنگ‌آمیزی این چوب‌ها، از پلی‌استر استفاده می‌شود.

فلزات براقی مثل استیل، در سبک مدرن کاربرد فراوانی دارند. اگر به طراحی داخلی آشپزخانه مدرن مشغولید، حتماً از استیل در کنار شیشه و پلاستیک استفاده کنید تا بهترین طراحی مدرن را برای آشپزخانه خود داشته باشید.

یکی از اعضای جدایی‌ناپذیر طراحی داخلی، کف‌پوش‌ها هستند. برای کف‌پوش‌ها از مصالحی مثل وینیل، سنگ، پارکت و سرامیک اعلی استفاده کنید. کیفیت مصالح مصرفی در سبک مدرن بسیار اهمیت دارد؛ لذا دقت داشته باشید که از مصالح درجه یک استفاده کنید. اگر روی کف‌پوش‌های خود فرش می‌اندازید، از فرش‌های ساده و تک‌رنگ استفاده نمایید که نهایتاً دارای اشکال هندسی ساده باشند. استفاده از فرش‌های پر نقش‌ونگار، به‌هیچ‌وجه با سبک مدرن سازگاری ندارد.

3.  نورپردازی در طراحی داخلی به سبک مدرن

اگر چیدمان دکوراسیون داخلی خود را تکمیل کرده‌اید، نوبت به نورپردازی رسیده است. نورپردازی در سبک مدرن می‌تواند به‌صورت نورپردازی پراکنده یا اسپات لایت باشد. هر کدام از این دو روش را استفاده کردید، به یاد داشته باشید که برای کاهش کنتراست نور، از لامپ‌های هالوژنی استفاده نمایید. نورپردازی را تا جایی که ممکن است به‌صورت مخفی انجام دهید تا فضایی دلنشین‌تر داشته باشید. اگر در قسمتی از فضا به نور متمرکز نیاز دارید، پیشنهاد ما استفاده از آباژورهای مدرن است.

4.   چیدمان دکوراسیون داخلی مدرن

در قدم اول، حتماً مبلمان مدرن و متناسب با سبک مدرن را خریداری کنید. چیدمان وسایل در سبک مدرن، اغلب به‌صورت دایره، نیم‌دایره یا ال شکل صورت می‌گیرد. برخلاف سبک کلاسیک که تأکید بر تقارن در چیدمان وسایل است، در سبک مدرن فرم‌های نامتقارن و غیررسمی معمول است. این عدم تقارن در چیدمان مبلمان سبب ایجاد حس راحتی بیشتر در فضای داخلی می‌شود. استفاده از اشکالی مثل مستطیل و مربع در سبک مدرن بسیار مرسوم است؛ چرا که همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، این سبک از اشکال راست‌گوشه برای نظم‌دهی به فضای داخلی استفاده می‌کند.

5. مبلمان و دکوریجات مدرن

از شما خواستیم تا برای استفاده از سبک مدرن در طراحی داخلی، حتماً مبلمان مدرن خریداری کنید. شاید بپرسید مبلمان مدرن دارای چه ویژگی‌هایی است؟

مبل‌های مدرن، دارای طراحی ساده با پایه‌های کم‌ارتفاع و طول بلند هستند. این مبل‌ها بدون تاج‌های مرسوم در مبل‌های کلاسیک طراحی می‌شوند. مبلمان مدرن به‌دوراز هرگونه الگو یا طرح خاص روی پارچه خود هستند. پارچه استفاده شده در مبلمان مدرن از نخ طبیعی، کتان یا پنبه است.

تابلوهای دکوری مدرن، اصولاً حاوی نقاشی‌های انتزاعی هستند. به‌علاوه، پرده‌های مورداستفاده در سبک مدرن، تک‌رنگ یا با رنگ‌های بسیار ملایم هستند. پرده‌های مدرن فاقد هرگونه طرح یا الگوی پیچیده‌ای هستند و از نظر دوخت نیز طراحی ساده‌ای دارند.

تجلی سبک مدرن در چند نمونه از فضاهای داخلی خانه

اتاق کار خانگی به سبک مدرن

اتاق کار خانگی به‌منظور ایجاد فضای آرام و مستقل برای فرد شاغلی است که به‌صورت فریلنسری یا دورکاری فعالیت می‌کند. اتاق کار خانگی مدرن، باید دارای ترکیب رنگ‌های خنثی و رنگ‌های گرم باشد؛ بنابراین اگر تمام وسایل اتاق شما به رنگ طوسی روشن است، از مبلمانی با رنگ بنفش یا سبز تیره استفاده کنید.

حمام مدرن

در حمام‌های مدرن از رنگ‌های روشن و شاد استفاده می‌کنند. تکه‌های تزیینی هم‌رنگ با کف حمام، به آرامش بخشیدن به فضای داخل حمام کمک می‌کند. اگر بتوانید از نور طبیعی برای حمام مدرن خود استفاده کنید، لازمه‌های داشتن یک حمام شیک را انجام داده‌اید. پیشنهاد ما برای شیک‌تر کردن غذای حمام مدرن، استفاده از کف‌پوش‌های تیره‌رنگ است.

برای استفاده از شیرها و لوازم جانبی حمام، به ساختار حمام و متراژ آن توجه کنید. برای حمام‌های مدرن بزرگ، استفاده از وان پیشنهاد خوبی است. اگر حمام شما در اتاق‌خواب مستر واقع شده است، می‌توانید از درب شیشه‌ای برای آن استفاده کنید.

سرویس بهداشتی مدرن

تزیینات و زیباسازی سرویس بهداشتی مدرن به‌صورت کاملاً مختصر و ساده است. استفاده از سنگ‌های باکیفیت برای پوشاندن دیوار و کف‌پوش سرویس بهداشتی، تأثیر بسزایی در زیبایی آن دارد. روشویی‌های طرح‌دار و فانتزی، لامپ‌های طویل، نورپردازی مخفی با هالوژن‌های پرنور و استفاده از رنگ‌های روشن در سبک مدرن، سرویس بهداشتی شما را به زیباتر می‌کند.

مقاله‌ی مرتبط: ساخت ساختمان مدرن

طراحی داخلی آشپزخانه
طراحی مدرن آشپزخانه پروژه خانه ای در بوکان

سبک مدرن در نما چگونه خود را نمایان می‌کند؟

این روزها، سبک مدرن معماری در نما غوغا به پا کرده است و بسیاری از مردم، طرف‌دار این سبک در طراحی نمای ساختمان خود شده‌اند.

  •   عوامل مؤثر در طراحی نمای مدرن

قبل از طراحی نمای مدرن باید به فاکتورهای مؤثر در طراحی این نوع نما توجه کرد. این فاکتورها شامل موارد زیر می‌شوند.

  1. نوع کاربری ساختمان مانند مسکونی، اداری، آموزشی، فرهنگی و تجاری
  2. فرم پلان بنا، متراژ و شکلش
  3. نوع مصالح دردسترس
  4. شرایط اقلیمی و آب‌وهوایی حاکم بر محل طراحی
  5. بودجه پروژه و استطاعت مالی کارفرما
  6. اصول زیبایی‌شناسی در منظر شهری
  •    ویژگی‌های نماهای مدرن کدام‌اند؟

همچون دیگر حوزه‌های مرتبط سبک مدرن، نمای مدرن نیز دارای ویژگی‌های خاصی است.

  1. سادگی، کارایی و فرم تابع عملکرد بودن.
  2. پرهیز از تزیینات اضافی و دوری از تجمل‌گرایی‌.
  3. استفاده از مصالح طبیعی و در‌عین‌حال، به‌روز و نوین در ترکیب با مصالح سنتی و بوم‌آورد مثل آجر، چوب، سنگ، بتن، شیشه و غیره.
  4. بهره‌برداری حداکثری از آخرین فناوری روز.
  5. اقتصادی‌بودن و تناسب با بودجه پروژه.
  • متریال‌های مورد‌استفاده در نمای مدرن و مزایای آن‌ها

نمای آجری

آجر به‌عنوان یک عایق حرارتی عمل می‌کند، باعث ایجاد حس گرمی و دوستی می‌شود. به‌علاوه، ویژگی سنتی بودن را به نمای مدرن اضافه می‌کند. آجر دارای ثبات رنگ بوده و تنوع بالایی دارد.

در روش‌های جدید استفاده از آجر، از ریل‌های فلزی برای نصب آن استفاده می‌کنند.

نمای سنگی

مقاومت بالای سنگ از لحاظ ضربه و عوامل جوی.

تنوع زیاد.

شستشو و نظافت آسان

نمای شیشه‌ای

در نمای شیشه‌ای می‌توان از انواع مدل‌های فریم‌لس، کرتین وال، اسپایدر و دوپوسته استفاده نمود. این امر سبب کاهش بار ساختمان می‌شود و به سبک‌سازی آن کمک شایانی می‌کند. مهم‌ترین مزیت نمای شیشه‌ای، ظرافت در اجرا و زیبایی محصورکننده هم از بیرون و هم از داخل است. شیشه وسعت دید را افزایش می‌دهد.

نمای بتنی

استحکام بالای نمای بتنی، دوام بالا و به‌صرفه‌بودن آن در کنار سرعت بالای اجرا، این نما را به یکی از نماهای محبوب علی‌الخصوص برای انبوه‌سازی تبدیل کرده است.

نمای کامپوزیت

فرم‌گیری راحت، سطوح صاف و استحکام بالا در برابر فرسایش، از ویژگی‌های خاص نمای کامپوزیت است. این نوع نما در رنگ تنوع بالایی دارد. شما می‌توانید از طرح‌های متنوعی برای نمای کامپوزیت استفاده کنید. از مزیت‌های دیگر نما کامپوزیت، عایق بودن در برابر سرما، گرما و صوت است.

پیشنهاد می‌شود مقاله‌ی طراحی نمای مدرن را در سایت اینجیر مطاله بفرمایید.

نتیجه گیری

سبک مدرن را می‌توان پرطرف‌دارترین سبک در طراحی معماری و البته بقیه علوم و هنرها دانست. سادگی و خلوتی، پرهیز از تزیینات پیچیده، استفاده از رنگ‌های خنثی، به‌کاربردن تکنیک‌های جسورانه و استفاده از مصالح طبیعی، از جمله ویژگی‌های این سبک هستند. شما با طراحی مدرن آپارتمان یا ویلای خود، در واقع یک ارتباط بصری میان عناصر طبیعت و فضای داخل ایجاد می‌کنند و این مسئله، روح تازه‌ای به طراحی داخلی می‌بخشد.

در نتیجه می‌توانیم بگوییم که سبک مدرن در هنر، معماری و ادبیات نمایانگر تحولات عمده‌ای است که از اواخر قرن نوزدهم تاکنون شکل گرفته است. این سبک با تأکید بر سادگی، خلاقیت و نوآوری، از الگوها و قوانین سنتی دوری کرده و به تجدیدنظر در اندیشه‌ها و نگاه‌ها پرداخته است. به طور کلی، سبک مدرن به‌عنوان یک تحول عمیق و جهشی در فرهنگ و هنر انسانی می‌تواند مورد بررسی قرار گیرد. با توجه به تحولات جامعه و فناوری، این سبک نه‌تنها تأثیرگذار بوده بلکه همچنان در جریان‌های هنری و فرهنگی جهان مؤثر است.:

ما به‌عنوان یک شرکت معماری تلاش می‌کنیم تا با دقت به اصول سبک مدرن، طراحی‌هایی ارائه دهیم که علاوه‌بر ظاهر زیبا، ماندگاری و کارایی را نیز به همراه داشته باشند. به‌عنوان معماران مدرن، ما به دنبال جریان‌ها و ایده‌های نوین در دنیای معماری هستیم تا با خلق و پیاده‌سازی آن‌ها در پروژه‌های خود، ارزش افزوده‌ای منحصر‌به‌فرد ارائه دهیم.

اگر از ایده‌های جدید و منحصربه‌فرد در سبک مدرن معماری استقبال می‌کنید، آن را در مقالة ما جست‌وجو کنید. در طراحی مدرن، بسیاری از ایده‌های خلاقانه، مورد استقبال قرار می‌گیرد؛ لذا اگر طرح خاصی در هریک از زمینه‌های طراحی نما، داخلی و یا حتی پلان، در نظر دارید، با ما در میان بگذارید. اگر هم فکر می‌کنید با اعمال تغییراتی در نمونه‌های ذکر شده، جذابیت بیشتری به آن می‌بخشید، خوشحال می‌شویم نظرات شما را بدانیم.  همچنین پیشنهاد، سؤال و نکته‌ی خاصی اگر بود با ما به اشتراک بگذارید.



0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x