اینجیر دیزاین

دفتر اداری برنا کامپوزیت

موقعیت : تهران_آرژانتین
مساحت : 120 متر مربع
سبک طراحی :  مدرن
تاریخ انجام پروژه : 1401

ما تصمیم گرفتیم که با بازنگری در ذهنیت طراحی فضاهای اداری یک فضای اداری آرام و دوستانه به وجود آوریم. هدف ما این بود که برای تعامل و ارتباط  بیشتر اعضای تیم فضاهای باز اداری طراحی کنیم؛ اما نگذاریم حریم خصوصی افراد نیز فراموش شوند. به خلاقیت اعتماد کردیم و با هوشمندی فضاها را شکل دادیم، فضاهایی که هر فرد در آن به آرامش و آسایش دست پیدا می‌کند. و امروز این فضای اداری تنها محلی برای کار نیست، بلکه یک جامعه‌ مهربان و همدلِ کوچکی را در دل خود جای داده است.

تصاویری که مشاهده می‌کنید مربوط به قبل از طراحی و بازسازی کلینیک است.

برای مشاهده تصاویر با ابعاد بزرگ روی آن کلیک کنید.

ورودی

مدیریت

اتاق کارشناسان

برای مشاهده تصاویر با ابعاد بزرگ روی آن کلیک کنید.

آبدارخانه

برای مشاهده تصاویر با ابعاد بزرگ روی آن کلیک کنید.